Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Aditiv motorină Liqui Moly 5148 250 ml

Aditiv motorină Liqui Moly 5148 250 ml

46 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 5148 - Liqui Moly
Disponibilitate: Disponibil ✅

Preț final cu taxe incluse

Posibilitate de retur în 30 zile

Este un aditiv extrem de eficient, care reduce acumularea de particule diesel în filtru și, astfel, crește durata de viață a filtrului de particule diesel. Autovehiculele care rulează în orașe și cele pentru distanțe scurte sunt în mod special afectate de blocarea filtrelor de particule diesel. Atunci când aditivul este utilizat în mod regulat, filtrul de particule diesel rămâne curat și sunt evitate timpii și costurile cu reparațiile. Aditivul asigură o ardere optimă a combustibilului și reduce acumularea de particule. Acest lucru, de asemenea, ajută la reducerea emisiilor.

 Producător LIQUI MOLY
 Capacitate 250 ml
 Tip aditiv motorină

Proprietăți 

  • ajutor de regenerare pentru filtrele de particule diesel; 
  • garantează o combustie optimă; 
  • reduce emisiile de funingine; 
  • potrivit în special pentru călătorii scurte (mașini folosite în oraș); 
  • protejează filtrul de particule diesel.

Domenii de utilizare

Recomandat pentru autovehiculele cu motor diesel cu filtre de particule diesel, cu condiția ca acestea să nu fie echipate cu un sistem controlat electronic, cu rezervor de aditiv, pentru regenerarea filtrului de particule (așa cum este folosit de Citroen și Peugeot, de exemplu).

Mod de utilizare

Se adaugă în rezervorul de motorină chiar înainte de umplere. Suficient pentru 50 - 75 litri motorină. Se adaugă la fiecare 2000 km.

Notă: Evitați dozarea în exces sau în combinație cu aditivul diesel „Stop funingine” (codul articolului 5180 - Liqui Moly).

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt finale și exprimate în Lei.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp