Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Aditiv motorină Liqui Moly 5180 150 ml

Aditiv motorină Liqui Moly 5180 150 ml

35 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 5180 - Liqui Moly
Disponibilitate: Disponibil ✅

Preț final cu taxe incluse

Posibilitate de retur în 30 zile

Soluţie pentru împiedicarea formării de funingine, foarte activ, conceput pentru motorină, cu o acţiune importantă pentru timpurile noastre. Ea diminuează eliminarea funinginii din motoarele Diesel prin accelerarea arderii acesteia. Soluţia îmbunătăţeste compatibilitatea cu mediul înconjurător a automobilelor şi autocamioanelor cu motoare Diesel, reducând poluarea, evitând mirosul neplăcut şi reducerea vizibilităţii. De asemenea, soluţia menţine motoarele şi injectoarele curate, împiedică griparea duzelor injectoarelor, menţine puterea inițială şi reduce probabilitatea de defectare.

 Producător LIQUI MOLY
 Capacitate 150 ml
 Tip aditiv motorină

Proprietăți 

 • protecție bună la coroziune; 
 • îmbunătățește valoarea turbidității; 
 • prietenos cu mediul; 
 • se auto-amestecă; 
 • elimină zgomotul motorului diesel;
 • nu conține metale grele;
 • curățenie ridicată a motorului;
 • fără miros;
 • reduce emisiile de funingine;
 • previne griparea și sudarea la rece;
 • păstrează curate duzele de injecție.

Domenii de utilizare

Adecvat pentru toate motoarele Diesel, cu sau fără filtru de particule Diesel - în special pentru remedierea problemelor. Testat turbo. Se adaugă direct în rezervorul de carburant. Eficienţă optimă atunci când se adaugă la fiecare alimentare. Perfect compatibil cu toţi carburanţii Diesel şi Biodiesel convenţionali.

Mod de utilizare

150 ml de soluţie sunt suficienți pentru 50 l de motorină, adică o concentraţie de 1:333. Conţinutul unei cutii se introduce înainte de realimentare în rezervorul de motorină, pentru a facilita amestecare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt finale și exprimate în Lei.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp