Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623

| Despre noi | Informații coș produse | Livrare și transport | Politica de Retur | Garanția Produselor | Modalități de Plată | Întrebări Frecvente |

    INFORMAȚII COȘ PRODUSE

Prețul și disponibilitatea produselor

Prețurile afișate sunt exprimate în LEI și conțin 19% TVA, și sunt valabile în limita stocului disponibil la furnizori și a prețului de achiziție. De aceea ne rezervăm dreptul de a nu onora integral cererile de comandă cantitativ și valoric.

Toate informațiile acestui site pot include date eronate și nu garantăm că informațiile sunt exacte, complete sau obiective, de aceea nimeni cu trebuie să se bazeze pe ele pentru nici un scop.

mcf-pieseauto.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din descrierea produselor. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Înainte de a trimite o comandă citiți cu atenție termenii și condițiile și toate celelalte informații prezentate pe site. Dacă finalizați comanda se va considera că sunteți de acord cu toate acestea.


Verificarea Compatibilității pieselor

La cererile de comandă cu serie șasiu completată greșit sau necompletată, nu se poate verifica compatibilitatea produselor. În acest caz produsele se vor livra fără a se face verificarea compatibilității.

Pentru a putea beneficia de verificarea compatibilității, vă rugăm să bifați DA la verificare compatibilitate piese din finalizare comandă și să completați cu atenție toate câmpurile solicitate. Câmpul cod motor este opțional - dacă îl cunoașteți vă rugăm să îl completați.

Dacă nu doriți verificare compatibilitate, selectați NU, iar câmpurile solicitate pentru compatibilitate nu se vor completa.


Datele de contact client din comandă

Vă rugăm adăugați un număr de telefon valid, pentru a putea confirma cererea de comandă. Comenzile care nu vor putea fi confirmate telefonic nu se vor putea livra.

Pe numărul de telefon înregistrat veți fi contactat de către curier în momentul livrării.

De asemenea, adresa de e-mail a contului trebuie să fie validă și funcțională. Pe adresa de e-mail se vor transmite informații despre comanda/livrare, inclusiv factura de achiziție dacă este cazul.

Conturile care nu au un număr de telefon valid vor fi șterse automat de sistem.


Bucură-te de mașina ta!


Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp