Comenzile din perioada 22 - 24 Iunie vor fi procesate în ziua de Marți 25 Iunie.

| Despre noi | Informații coș produse | Livrare și transport | Politica de Retur | Garanția Produselor | Modalități de Plată | Întrebări Frecvente |

    MODALITĂȚI DE PLATĂ DISPONIBILE

1. Ramburs 

Contravaloarea comenzii se achită cu numerar sau cu cardul bancar direct la reprezentantul firmei de curierat care efectuează livrarea. Suma de plată include și taxele de transport (dacă este cazul). Plata ramburs în numerar se poate efectua atât de persoane fizice cât și de persoane juridice în limitele prevăzute de legile în vigoare. 

Nu se percep taxe suplimentare pentru plata ramburs (numerar / card) și nici pentru livrările cu km suplimentari.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

2. Plata online cu cardul bancar

Plata se face online cu cardul prin intermediul procesatorului NETOPIA Payments MobilPay, în baza facturii proforme primită pe e-mail (pe document veți avea butonul PLĂTEȘTE CU CARDUL). Astfel, plata cu cardul se poate realiza doar după verificarea compatibilității pieselor și a verificării disponibilității în stoc.

Pentru plățile cu cardul bancar nu este perceput nici un comision.

3. Rate online

Poți alege să achiți în maxim 6 rate egale fără dobândă, folosind următoarele carduri:

  • - Star Card - BANCA TRANSILVANIA;
  • - Card Avantaj - CREDIT EUROPE BANK;
  • - Bonus Card - GARANTI BBVA;
  • - Card de cumpărături - ALPHA BANK.

4.  Transfer bancar ( Ordin de plată )

Plata prin transfer bancar/ordin de plată se face în baza facturii proforme, în urma confirmării telefonice de către un consultant vânzări. Livrarea se face după confirmarea plății în contul de mai jos, deschis la Banca Comercială Română.

Cont: RO84 RNCB 0076 1717 2984 0001


Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de serviciul ePayment. Acest sistem asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca și cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul tău nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele mcf-pieseauto.ro sau pe serverele NETOPIA Payments MobilPay, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. În plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfășoară numai pe serverele Visa sau MasterCard, după caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumpărături on-line cu orice card emis sub licență Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit și cele electronice Maestro și Visa Electron.

MobilPay și mcf-pieseauto.ro (Automodare Instant S.R.L.) nu solicită și nu va stoca datele referitoare la cardul pe care îl dețineți.

Plata online cu cardul prin NETOPIA Payments mobilPay

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp