Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623

| Despre noi | Informații coș produse | Livrare și transport | Politica de Retur | Garanția Produselor | Modalități de Plată | Întrebări Frecvente |

    GARANȚIA PRODUSELOR CUMPĂRATE

Garanția produselor se acordă pentru lipsa de conformitate și/sau vicii ascunse.

Produsele comercializate prin intermediul mcf-pieseauto.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului și sunt însoțite de Factură Fiscală, Certificat de Garanție și Declarație de conformitate. De asemenea, atât prețul cât și specificațiile tehnice nu reprezintă nici un fel de obligație contractuală, și pot fi schimbate fără nici o notificare prealabilă. Fotografiile produselor au caracter informativ și pot exista diferențe între acestea și produsul în sine.

Produsele comercializate de mcf-pieseauto.ro, sunt interschimbabile cu piesele originale conform cataloagelor și listelor editate de producători. Garanția se aplică în conformitate cu OUG nr. 140/2021 privind vânzarea produselor și garanția asociată acestora și cu OG nr. 21/1992(r2) completată privind protecția consumatorului, care transpune în dreptul român Directiva 1999/44/EC și nu limitează, ignoră sau restricționează direct sau indirect drepturile legale și interesele legitime ale cumpărătorului, așa cum sunt prevăzute de lege. Termenul de garanție acordat de mcf-pieseauto.ro se oferă pentru durata medie de utilizare a pieselor de folosință îndelungată, conform specificațiilor tehnice ale producătorului, dar nu mai mult de 24 luni de la data înscrisă pe factura de vânzare.

Perioada de garanție a produselor cumpărate din magazinul online mcf-pieseauto.ro este:

- Becuri - 3 luni;

- Ștergătoare parbriz - 6 luni;

- Scule de mână - 12 luni;

- Produsele pentru care se solicită piesă la schimb - 12 luni;

- Alte produse - 24 luni, cu excepția uzurii normale.

Garanția pentru acumulatori se acordă cu condiția de a face verificarea instalației de încărcare a bateriei după montare într-un service autorizat printr-un serviciu contra-cost. Verificarea trebuie efectuată în maxim 5 zile de la achiziție și periodic din 6 în 6 luni.

Perioada de garanție a produselor se calculează de la data facturii de achiziție emisă de S.C. AUTOMODARE INSTANT S.R.L., și se va ține cont de ziua în care produsele au intrat în posesia clientului (data livrării produselor). 

Pentru a beneficia de garanție, piesele trebuie montate într-un service autorizat R.A.R. Lista completă și actualizată o găsiți AICI. Trebuie să păstrați factura de montaj sau orice alte documente emise de service.

În cazul în care un produs s-a defectat în perioada de garanție, trebuie să ne anunțați situația pe e-mail folosind Formularul de Contact sau la 0770.623.623 / 0771.623.623 și să pregătiți pentru a putea fi trimise prin curier următoarele:

- Piesa deteriorată, fără urme de lovituri, fără părți lipsă, în starea în care a fost demontată, necurățată cu solvenți sau apă.

- Copie după talonul mașinii pe care a fost montată piesa.

- Dovada montării piesei într-un service autorizat R.A.R., pentru timpul de manoperă executată (copii după factură, deviz, bon fiscal și autorizația R.A.R. a service-ului)

- Nota de constatare a defecțiunii, însoțită de un test de diagnoză, făcută într-un service autorizat R.A.R., pentru tipul de manoperă executat (descarcă model Notă de constatare).  Pentru piese de schimb de origine, procedura de acordare a garanției este specifică fiecărui producător, fiind necesară deplasarea autoturismului pe care s-a montat piesa, la cel mai apropiat dealer, pentru emiterea notei de constatare.

- Factura de achiziție emisă de către S.C. Automodare Instant S.R.L.

- Certificatul de garanție care a fost eliberat la vânzarea piesei.

În cazul returnării produselor, comanda către curier va fi plasată de către mcf-pieseauto.ro, dvs. trebuie doar sa pregătiți coletul (produsele împreuna cu toate documentele solicitate în interior).

Veți primi o alta piesă nouă sau contravaloarea ei de facturare, în termen de 15 zile de la data returnării, conform Legii 449/2003, termen necesar furnizorului pentru a constata dacă produsul s-a defectat sau nu în perioada de garanție din motive constructive și nu din eroare de montaj.

Pentru a beneficia de garanție, discurile de frână, tamburii de frână, amortizoarele și arcurile nu se vând la bucată și este necesar să achiziționați două bucăți.

Pentru a beneficia de garanție în cazul compresoarelor de aer condiționat, obligatoriu este necesar copie după factura de achiziție radiator aer condiționat, supapă de expansiune și filtru uscător. Din devizul de montaj trebuie să reiasă că s-au înlocuit compresorul, radiatorul de aer condiționat, supapa de expansiune și filtrul uscător, iar instalația de aer condiționat a fost curățată și ulterior uscată cu azot.


Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp