Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Spray degripant/dizolvant rugină Mannol 9932 450ml

Spray degripant/dizolvant rugină Mannol 9932 450ml

27 Lei
Producător: MANNOL
Model: 9932 - Mannol
Disponibilitate: Disponibil ✅

Preț final cu taxe incluse

Posibilitate de retur în 30 zile

Dizolvant eficient de rugină, cu excelente proprietăți anti-fricțiune. Este creat pentru utilizarea pe scară largă în ansamblele mecanice în mișcare. Datorită solvenților cu penetrare rapidă din compoziție, elimină instantaneu rugina de pe racordurile filetate. Favorizează o bună funcționare și elimină zgomotele pentru o lungă perioadă de timp. Poate înlătura umiditatea de pe bujii și asigură o pornire ușoară a motorului. Asigură o frecare scăzută datorită lubrifierii pe bază de bisulfură de molibden. Acest produs nu dăunează suprafețelor din cauciuc și material plastic.

 Producător MANNOL
 Gama RUST DISSOLVER
 Tip Spray curățare rugină/degripant
 Capacitate 450 ml
 Tip ambalaj Recipient cu pulverizator

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt finale și exprimate în Lei.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp