Comenzile din perioada 22 - 24 Iunie vor fi procesate în ziua de Marți 25 Iunie.
Soluție pentru curățat motorul la rece Moje MTR 12132568 1L

Soluție pentru curățat motorul la rece Moje MTR 12132568 1L

42 Lei
Producător: MTR
Model: 12132568 - MTR
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Posibilitate de retur în 30 zile

Soluție profesională de curățat pentru motoare, este un preparat foarte puternic și eficient destinat curățării motoarelor și a componentelor auto. Îndepărtează perfect și rapid uleiurile și grăsimile de pe suprafețele curățate și altă murdărie dură. Este biodegradabil.

UTILIZARE:

Se agită înainte de utilizare. Acoperiți piesele electrice ale motorului. Aplicați direct pe suprafața de curățat. Așteptați câteva secunde. Clătiți cu un jet puternic de apă. Repetați operația dacă este necesar. Nu lăsați produsul să se usuce pe suprafața curățată. Nu utilizați pe suprafețe fierbinți. Evitați ca produsul să ajungă în contact cu suprafețele lăcuite, efectul pe termen lung al preparatului asupra elementelor vopsite și a cauciucului le poate deteriora. Orice depunere în partea de jos a dozei și decolorarea produsului nu reprezintă un dezavantaj.

 Producător MTR 
GamaENGINE CLEANER 
 TipSoluție de curățat motorul 
 Capacitate1 Litru 
 Tip ambalaj Recipient  plastic 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp