Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Silicon etanșare transparent garnituri Mannol 9916 85g

Silicon etanșare transparent garnituri Mannol 9916 85g

31 Lei
Producător: MANNOL
Model: 9916 - Mannol
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Posibilitate de retur în 30 zile

Mastic transparent cu silicon utilizat pentru etanșarea garniturilor. Etanșează, fixează, repară, îmbunătățește și securizează sticla, metalul, plasticul, suprafețele din piele și vinilil. Protejează și repară firele electrice. Poate fi aplicat pe suprafețele orizontale sau verticale. Rezistent la apă. Se folosește la temperaturi cuprinse între -40˚C și +180˚ C. 

 Producător  MANNOL 
 Gama  GASKET MAKER 
 Tip  Silicon etanșare 
 Material  Silicon 
 Capacitate  85 Grame 
 Culoare  Transparent 
 Tip ambalaj  Tub 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp