Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Redresor automat cu microprocesor 12V DP4 Cartrend 12179404

Redresor automat cu microprocesor 12V DP4 Cartrend 12179404

206 Lei
Producător: CARTREND
Model: 12179404 - Cartrend
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Posibilitate de retur în 30 zile

Încărcător cu microprocesor cu ciclu de încărcare automată în 7 trepte inteligente, pentru îngrijirea completă a bateriei cu un curent de maxim 4 A. Compatibil cu toate tipurile de acumulatoare de 6 și 12 V (Acid, Gel, AGM, MF) cu capacitate de la 1,2 Ah până la 120 Ah.

Compact și cu un design modern, cu funcționare automatizată. Noua generație de redresoare auto de la Cartrend sunt prevăzute cu afișaj digital și cu funcție "trickle stage" (pentru menținerea încărcării 100%).

Ecranul LCD indică nivelul de încărcare dar și curentul de încărcare. Este adecvat pentru bateriile cu plumb-acid, WET, GEL, AGM și MF Starter.

 Producător CARTREND
 Gama DP 4.0
 Tip Redresor - încărcător cu microprocesor
 Tensiune intrare 230 V 50Hz
 Tensiune ieșire 6 V / 12 V
 Intensitate încărcare 4 A
 Capacitate încărcare 1.2 - 120 Ah
 Tip acumulatori Acid (STD), Gel, AGM, MF

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp