Comenzile din perioada 22 - 24 Iunie vor fi procesate în ziua de Marți 25 Iunie.
Lichid parbriz vară Starline S NA SWL-5PET 5L

Lichid parbriz vară Starline S NA SWL-5PET 5L

20 Lei
Producător: STARLINE
Model: S NA SWL-5PET - Starline
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Posibilitate de retur în 30 zile

Soluție cu acțiune rapidă pentru curățarea parbrizelor și a altor suprafețe din sticlă, conferind acestora un aspect clar, strălucitor, fără urme și o mai bună vizibilitate în trafic, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte. Îndepărtează orice urmă de murdărie care se depune în mod frecvent pe parbrizul și luneta autovehiculelor în sezonul cald (smog, praf, noroi, insecte, urme de grăsimi, excremente de păsări etc).

Produsul este foarte economic, având o putere mare de curățare la o singură pompare. De asemenea, are uscare rapidă și efect antistatic. Poate fi utilizat cu mare eficiență și la spălarea oglinzilor retrovizoare, interiorului/exteriorului geamurilor și lunetei autovehiculelor cu ajutorul unui pulverizator, emanând un parfum plăcut și reconfortant în interiorul mașinii.

Este compatibil cu toate tipurile de vopsea, cauciuc și plastic.

Nu utilizați pe timp de iarnă, când temperaturile sunt sub 0°C.

Mod de utilizare: Se folosește ca atare, fără a mai fi diluat.

Valabilitate: 3 ani în depozitare.

Ambalaj: Bidon de plastic.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp