Comenzile din perioada 22 - 24 Iunie vor fi procesate în ziua de Marți 25 Iunie.
Cârlig remorcare pentru Dacia Dokker 2013, kit electric compatibil 47-HAK EAN 78111, HAKPOL 74392

Cârlig remorcare pentru Dacia Dokker 2013, kit electric compatibil 47-HAK EAN 78111, HAKPOL 74392

649 Lei
Producător: HAKPOL
Model: 74392 - Hakpol
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Posibilitate de retur în 30 zile

Cârlig remorcare cu sferă demontabilă din 2 șuruburi marca Hakpol pentru Dacia Dokker 2013-.

Masa maximă remorcabilă 1400 kg cu apăsare de 75 kg și o forță D = 7.50 kn.

Modulul electric compatibil cu acest cârlig de remorcare este Hakpol 47-HAK, EAN 78111.


Cârligele de remorcare marca Hakpol au un design robust și sunt fabricate în Polonia, acestea sunt fabricate în conformitate cu normele Europene și respectă punctele de prindere originale ale fiecărei mașini în parte. Producătorul a retehnologizat fabrica recent introducând în ciclul de producție tăietor laser, utilaj de îndoire cu comandă digitală, robot de sudură și linie de sablare și vopsire în câmp electrostatic. Alegerea cârligului de remorcare Hakpol pentru mașina dumneavoastră, asigură montajul fără modificări netehnologice aduse mașinii și o remorcare sigură.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp