Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Cablu date încărcare 3în1 fast charge 3.0 USB la micro USB/Type-C/Lightning 1.5m 3A negru Mega Drive 02798

Cablu date încărcare 3în1 fast charge 3.0 USB la micro USB/Type-C/Lightning 1.5m 3A negru Mega Drive 02798

44 Lei
Producător: MEGA DRIVE
Model: 02798 - Mega Drive
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Transport gratuit la comenzi peste 999 lei (max 15 kg)

Posibilitate de retur în 30 zile

Mega Drive vă pune la dispoziție un singur cablu magnetic, 3 conectori diferiți, cu posibilitatea folosirii acestuia pentru încărcarea mai multor tipuri de dispozitive pe care le utilizați. Funcție de încărcare rapidă QC 3.0 și transfer date. Iluminare LED când cablul este activ, confera un ambient confortabil pe timp de noapte. Designul rotund al conectorilor permite rotirea la 360 grade a cablului. Învelișul din nailon împletit asigură rezistență și flexibilitate la utilizare îndelungată. Conectorii sunt fabricați din aliaj de aluminiu fiind foarte rezistenți la utilizare îndelungată. Magnetul conectorului este foarte puternic, asigurând fixarea acestuia de cablu pe durata folosirii. 

Produsul este compatibil cu toate modelele de smartphone, tabletă, accesorii și alte dispozitive cu conector Micro USB / Type-C / Lightning.

 Culoare   Negru 
 Ieșire   3 A max 
 Lungime cablu   1,5 m 
 Tip încărcare   Standard 
 Tip conector  MICRO USB | TYPE-C | APPLE Lightning 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp