Comenzile din perioada 22 - 24 Iunie vor fi procesate în ziua de Marți 25 Iunie.
Aditiv ulei motor Liqui Moly 2180 300 ml

Aditiv ulei motor Liqui Moly 2180 300 ml

47 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 2180 - Liqui Moly
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Posibilitate de retur în 30 zile

Aditivul Motor Treatment este un aditiv multifuncţional de înaltă calitate, care reduce frecarea şi uzura şi stabilizează vâscozitatea. Protejează eficient chiar şi în cele mai grele condiţii şi previne pierderile de ulei de motor datorate forfecării, reducând astfel uzura motorului.

 Producător LIQUI MOLY
 Capacitate 300 ml
 Tip aditiv ulei de motor

Proprietăți 

  • Aditivul Motor Treatment are la bază cea mai modernă tehnologie pentru aditivi; 
  • Îmbunătăţeşte comportamentul vâscozităţii uleiurilor de motor la variaţii de temperatură, împiedicând o scădere a vîscozităţii odată cu creşterea temperaturii; 
  • Stabilizează şi corectează scăderea gradului de vâscozitate a uleiului, îmbunătăţeşte capacitatea de ungere a acestuia şi reduce frecarea, prelungind astfel durata de viaţă a motorului; 
  • Poate fi utilizat cu toate tipurile de ulei de motor comercializate; 
  • Aditivul Motor Treatment îndeplineşte cerinţele actuale cu privire la capacitate.

Domenii de utilizare

Pentru toate motoartele de benzină şi motorină a maşinilor noi şi uzate.

Mod de utilizare

Conţinutul dozei de 300 ml este suficient pentru 6 L de ulei. După efectuarea amestecului se lasă motorul la relanti, pentru a se încălzi.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp