Comenzile din perioada 22 - 24 Iunie vor fi procesate în ziua de Marți 25 Iunie.
Aditiv ulei cutie viteze Liqui Moly 5198 150 ml

Aditiv ulei cutie viteze Liqui Moly 5198 150 ml

121 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 5198 - Liqui Moly
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Posibilitate de retur în 30 zile

Un aditiv dezvoltat special pentru transmisiile manuale şi diferenţiale. Acesta diminuează considerabil uzura şi scade vârfurile de temperatură. Transmisia funcţionează mai silenţios, permite procese de cuplare mai uşoare şi se încălzeşte mai puţin. Inclusiv transmisiile mai vechi îşi îmbunătăţesc funcţionarea silenţioasă şi performanţa datorită netezirii flancurilor dinţilor. Creşte fiabilitatea şi asigură funcţionalitatea în condiţii anormale datorită suspensiei coloidale a Bisulfurii de Molibden MoS2.

 Producător LIQUI MOLY
 Capacitate 150 ml
 Tip aditiv ulei transmisie

Proprietăți 

  • asigură o funcționare optimă a transmisiei; 
  • crește fiabilitatea operațională; 
  • reduce frecarea și uzura; 
  • proprietăți excepționale de funcționează în situații de urgență; 
  • rezistent la solicitări și vibrații;
  • reduce zgomotul de transmisie;
  • asigură performanțe optime de schimbare.

Domenii de utilizare

Pentru toate transmisiile manuale, auxiliare şi diferenţiale. Nu se utilizează în transmisiile complet automate şi în transmisiile cu baie de ulei. 150 ml sunt suficienţi pentru aprox. 15 l de ulei de transmisie.

Mod de utilizare

Adăugați aditivul de ulei de transmisie Pro-Line la uleiul de transmisie - amestecarea are loc automat în timpul rulării. Produsul este potrivit atât pentru uleiurile pentru angrenaje minerale cât și sintetice. Un tub este suficient pentru până la 15 litri de ulei de transmisie corespunde unei concentrații de 1%). În cazuri problematice, vă recomandăm să adăugați o doză de 2% la uleiul de transmisie.

Notă: Nu este potrivit pentru utilizarea în transmisii cu ambreiaje umede, transmisii complet automate, angrenaje diferențiale auto-blocante și frâne umede!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp