Comenzile din perioada 22 - 24 Iunie vor fi procesate în ziua de Marți 25 Iunie.
Aditiv ulei cutie viteze Liqui Moly 2512 300 ml

Aditiv ulei cutie viteze Liqui Moly 2512 300 ml

120 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 2512 - Liqui Moly
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Posibilitate de retur în 30 zile

Curăță și eliberează circuitul de ulei de depuneri și resturi. Asigură o funcție de cuplare optima și prelungește durata de serviciu a transmisiei.

 Producător LIQUI MOLY
 Capacitate 300 ml
 Tip aditiv ulei transmisie

Proprietăți 

  • prietenos cu mediul; 
  • simplu de utilizat; 
  • nu atacă materialele de etanșare obișnuite; 
  • asigură performanțe optime de schimbare;
  • curățare rapidă și blândă;
  • extrem de economic.

Domenii de utilizare

Adecvat pentru toate transmisiile automate. Conținutul dozei este suficient pentru 6-9 l ulei. Poate fi amestecat cu uleiul de transmisie cu joja, cu ajutorul unei pâlnii, sau poate fi utilizat în toate dispozitivele de curățare uzuale pentru transmisia automată.

Mod de utilizare

Înainte de a schimba uleiul de transmisie automată, adăugați conținutul dozei la uleiul de viteze atunci când acesta este la temperatura de operare folosind o pâlnie. Permiteți motorului să funcționeze la relanti pentru aproximativ 10 minute și treceți schimbătorul prin toate pozițiile cel puțin de două ori cu vehiculul în poziție de staționare. Schimbași uleiul și filtrele după curățare cu uleiul Liqui Moly special pentru cutiile de viteze automate. Conținutul a 300 ml sunt suficiente pentru a trata 6-9 litri de ulei.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp