Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Aditiv ulei cutie viteze Liqui Moly 1042 50 ml

Aditiv ulei cutie viteze Liqui Moly 1042 50 ml

42 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 1042 - Liqui Moly
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Posibilitate de retur în 30 zile

Regenerează garniturile de motor din cauciuc şi plastic, precum inelele de etanşare a arborelui, garniturile tijelor de supapă şi previne formarea petelor de ulei sub autovehicul. Previne diluarea uleiului. Reduce zgomotele motorului şi consumul de ulei la segmenţi şi ghiduri supapă.

 Producător LIQUI MOLY
 Capacitate 50 ml
 Tip aditiv ulei transmisie

Proprietăți 

  • previne petele de petrol și poluarea mediului; 
  • crește fiabilitatea operațională; 
  • lubrifiere optimă în toate condițiile de funcționare; 
  • evită scurgerea uleiului pe ambreiaj;
  • previne pierderea de ulei;
  • simplu de utilizat;
  • remedierea scurgerilor la garniturile sfărâmate sau poroase;
  • miscibil cu toate uleiurile de angrenaje disponibile comercial.

Domenii de utilizare

Pentru transmisiile manuale, auxiliare şi diferenţiale. Conţinutul dozei este suficient pentru 1 l de ulei de transmisie. Nu este adecvat pentru transmisii DSG, transmisii automate, precum şi diferenţiale şi motociclete cu transmisie în baie de ulei (cuplaj umed).

Mod de utilizare

Un tub este suficient pentru 1 litru de ulei de transmisie. Folosiți două tuburi pentru cutii de transmisie de mare capacitate. Produsul poate fi adăugat în orice moment. Pentru cele mai bune rezultate, se adaugă de fiecare dată când se schimbă uleiul.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp