Comenzile din perioada 22 - 24 Iunie vor fi procesate în ziua de Marți 25 Iunie.
Aditiv ulei cutie viteze Liqui Moly 1040 20 gr

Aditiv ulei cutie viteze Liqui Moly 1040 20 gr

46 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 1040 - Liqui Moly
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Posibilitate de retur în 30 zile

Adaosul MoS2 formează o peliculă de lubrifiere foarte rezistentă pe toate suprafeţele cu frecare şi glisare. Acesta împiedică frecarea, uzura şi reduce vârfurile de temperatură. Astfel este asigurată o funcţionare silenţioasă, o comutare mai uşoară şi o priză cu uzură foarte redusă a roţilor dinţate, a pieselor cu contact de frecare şi de alunecare. Fiabilitatea şi funcţionalitatea în condiţii anormale sunt sporite considerabil.

 Producător LIQUI MOLY
 Capacitate 20 Grame
 Tip aditiv ulei transmisie

Proprietăți 

  • rezistent la solicitări și vibrații; 
  • crește fiabilitatea operațională; 
  • asigură performanțe optime de schimbare; 
  • reduce frecarea și uzura; 
  • proprietăți excepționale de funcționare în situații de urgență;
  • reduce zgomotul de transmisie;
  • asigură o funcționare optimă de transmisie.

Domenii de utilizare

Pentru transmisiile manuale, auxiliare şi diferenţiale – în special în cazul solicitărilor termice mari. Este suficientă o cantitate de 2 % (20 g) de aditiv la 1 l de ulei de transmisie.

Mod de utilizare

Adăugați la uleiul de cutie de viteze. Amestecarea are loc automat în timpul operației. Potrivit atât pentru uleiuri minerale cât și pentru cele sintetice. 20 g de aditiv este suficient pentru 1 litru de ulei de cutie de viteze. 50 g este suficient pentru 2,5 litri de ulei de cutie de viteze.

Notă: Nu este adecvat pentru motocicletele cu ambreiaj umed.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp