Comenzile din perioada 22 - 24 Iunie vor fi procesate în ziua de Marți 25 Iunie.
Aditiv motorină Liqui Moly 8379 250 ml

Aditiv motorină Liqui Moly 8379 250 ml

46 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 8379 - Liqui Moly
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Posibilitate de retur în 30 zile

Îndepărtează depunerile din sistemul de injecţie Diesel, precum şi în camera de ardere şi împiedică reapariţia acestora. Întreţine toate componentele instalaţiei de injecţie Diesel. Previne aderarea şi rezinificarea acelor duzelor. Creşte cifra cetanică şi îmbunătăţeşte uşurinţa la autoaprindere a motorinei. Asigură funcţionarea silenţioasă a motorului. Protejează întregul sistem de alimentare cu combustibil de coroziune şi de uzură. Optimizează valorile de verificare a gazelor de eşapament şi performanţa motorului. Motoarele curate consumă mai puţin carburant şi au emisiile de noxe reduse.

 Producător LIQUI MOLY
 Capacitate 250 ml
 Tip aditiv motorină

Proprietăți 

 • păstrează sistemul de combustibil curat; 
 • pentru combustibili diesel cu conținut scăzut de sulf; 
 • păstrează curate duzele de injecție; 
 • testat pentru utilizarea cu catalizatoare; 
 • previne depunerile și vibrația injectoarelor; 
 • crește cifra cetanică; 
 • optimizează performanțele motorului; 
 • crește efectul de ungere; 
 • curățenie excelentă; 
 • împiedică acumularea depozitelor; 
 • protecție bună la coroziune; 
 • garantează un consum redus de combustibil; 
 • rezistență mare la uzură.

Domenii de utilizare

Adecvat pentru toate motoarele Diesel, cu şi fără filtru de particule Diesel. Testat pentru sisteme turbo şi sisteme cu catalizator. Se adaugă direct în rezervorul de carburant. Perfect compatibil cu toţi carburanţii Diesel şi Biodiesel convenţionali.

Mod de utilizare

- prin adăugarea produsului la combustibilul diesel cu conținut scăzut de sulf în mod continuu crește performanța la aprindere, ungere și lubrifiere. 250 ml este suficient pentru 75 litri de combustibil. Doza 1:300.

- pentru a menține injectoarele curate și pentru protecția la coroziune, adăugați conținut în rezervorul de motorină al vehiculului la fiecare 2.000 km.

- pentru conservarea și păstrarea motoarelor se adaugă conținutul de combustibil diesel la o rată de 1%.

- poate fi amestecat cu combustibil în orice moment, deoarece amestecarea are loc automat.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp