Aducem piese auto la comandă compatibile și verificate pe baza seriei VIN - Formular | WhatsApp | Tel. 0770.623.623 / 0771.623.623
Aditiv motorină Liqui Moly 8379 250 ml

Aditiv motorină Liqui Moly 8379 250 ml

44 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 8379 - Liqui Moly
Disponibilitate: Comandă Furnizor ✅

Prețul include 19% TVA.

Îndepărtează depunerile din sistemul de injecţie Diesel, precum şi în camera de ardere şi împiedică reapariţia acestora. Întreţine toate componentele instalaţiei de injecţie Diesel. Previne aderarea şi rezinificarea acelor duzelor. Creşte cifra cetanică şi îmbunătăţeşte uşurinţa la autoaprindere a motorinei. Asigură funcţionarea silenţioasă a motorului. Protejează întregul sistem de alimentare cu combustibil de coroziune şi de uzură. Optimizează valorile de verificare a gazelor de eşapament şi performanţa motorului. Motoarele curate consumă mai puţin carburant şi au emisiile de noxe reduse.

 Producător LIQUI MOLY
 Capacitate 250 ml
 Tip aditiv motorină

Proprietăți 

 • păstrează sistemul de combustibil curat; 
 • pentru combustibili diesel cu conținut scăzut de sulf; 
 • păstrează curate duzele de injecție; 
 • testat pentru utilizarea cu catalizatoare; 
 • previne depunerile și vibrația injectoarelor; 
 • crește cifra cetanică; 
 • optimizează performanțele motorului; 
 • crește efectul de ungere; 
 • curățenie excelentă; 
 • împiedică acumularea depozitelor; 
 • protecție bună la coroziune; 
 • garantează un consum redus de combustibil; 
 • rezistență mare la uzură.

Domenii de utilizare

Adecvat pentru toate motoarele Diesel, cu şi fără filtru de particule Diesel. Testat pentru sisteme turbo şi sisteme cu catalizator. Se adaugă direct în rezervorul de carburant. Perfect compatibil cu toţi carburanţii Diesel şi Biodiesel convenţionali.

Mod de utilizare

- prin adăugarea produsului la combustibilul diesel cu conținut scăzut de sulf în mod continuu crește performanța la aprindere, ungere și lubrifiere. 250 ml este suficient pentru 75 litri de combustibil. Doza 1:300.

- pentru a menține injectoarele curate și pentru protecția la coroziune, adăugați conținut în rezervorul de motorină al vehiculului la fiecare 2.000 km.

- pentru conservarea și păstrarea motoarelor se adaugă conținutul de combustibil diesel la o rată de 1%.

- poate fi amestecat cu combustibil în orice moment, deoarece amestecarea are loc automat.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Informații suplimentare privind livrarea:

- pentru a putea cunoaște starea comenzii, recomandăm sa aveți un cont pe site;

- coletul este predat curierului de luni până vineri după ora 17:00; după predarea comenzii curierului, veți primi pe telefon prin SMS nr. AWB (nr. actului de expediție);

- pentru a putea urmări coletul puteți introduce nr. de AWB pe site-ul CARGUS - Urmărire colet (AWB Tracking);

- vă recomandăm sa așteptați primirea produselor înainte de a vă face programare la service.

În momentul primirii coletului și înainte de a efectua plata acestuia, clientul are obligația să deschidă și să verifice cu atenție starea produsului (produselor) și cantitatea conform facturii, de fața cu reprezentatul firmei de curierat (LIVRARE CU DESCHIDERE ȘI VERIFICARE COLET), fără a le proba, monta sau testa. Orice reclamație ulterioară privind cantitatea și starea produselor nu va fi luată în considerare. Dacă se observă că produsul (produsele) nu este conform (cantitativ sau estetic - prezintă lovituri, zgârieturi etc.), atunci coletul recomandăm a fi refuzat (nu se achită și nu se acceptă coletul/coletele). Dacă din diferite motive acceptați coletul (coletele), nu uitați să întocmiți un proces-verbal de constatare împreună cu reprezentantul firmei de curierat și să ne aduceți la cunoștință această situație în maxim 24 de ore prin completarea Formularului de Retur sau a Formularului de Contact. Procesul verbal nu mai poate fi completat după plecarea curierului. Acest proces-verbal ne va ajuta în soluționarea acestei situații. Vă rugăm să ne trimiteți acest proces-verbal accesând Încărcare Fișier din partea de jos a paginii.

Doar anumite colete vor fi trimise cu serviciul "Deschidere colet la livrare" (fără a proba, monta sau testa produsele). În special produsele sensibile la transport sau cele care au o valoare mare. Puteți solicita în mod expres acest serviciu la momentul confirmării telefonice a comenzii de către un operator mcf-pieseauto.ro. Costul de transport este același în ambele situații.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 199 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 199 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 20 Kg fizic, dar și volumetric [Lungime x lățime x înălțime] / 6000). Pentru comenzi ce depășesc 20 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Taxa de transport va fi calculată în cadrul comenzii și nu se achită separat la curier, este inclusă în valoarea comenzii.

Size Chart
Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp