Comandă piese auto compatibile, identificate pe baza seriei VIN - Tel: 0770 623 623 / 0771 623 623 | Formular | WhatsApp
Aditiv motorină Liqui Moly 5176 1 L

Aditiv motorină Liqui Moly 5176 1 L

111 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 5176 - Liqui Moly
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Transport gratuit la comenzi peste 199 lei (max 20 kg)

Posibilitate de retur în 30 zile

Cu Cetan Plus pentru o putere mai mare a motorului, mai puţin zgomot produs de arderile necontrolate, funcţionare silenţioasă, pornire mai uşoară. Curăţă motorul şi agregatele de injecţie şi previne arderea şi rezinificarea acelor duzelor. Asigură utilizarea optimă şi arderea economică a carburantului. Diminuează coroziunea şi uzura. Atuul motorinei superioare. Adecvat pentru carburant cu conţinut redus de sulf.

 Producător LIQUI MOLY
 Capacitate 1 Litru
 Tip aditiv motorină

Proprietăți 

 • protejează componentele sistemului de injecție împotriva uzurii; 
 • previne reparații costisitoare; 
 • efect de curățare excelent; 
 • crește efectul de ungere; 
 • protecție excepțională la coroziune;
 • crește cifra cetanică;
 • testat pentru utilizarea cu catalizatoare;
 • împiedică acumularea depozitelor;
 • împiedică depunerile de gudron pe diuza injectorului;
 • garantează o combustie optimă;
 • extrem de economic;
 • garantează constant performanțe bune ale motorului;
 • stabil la oxidare.

Domenii de utilizare

Pentru toate motoarele Diesel din autoturisme, autocamioane, tractoare, utilaje de construcţii şi motoare staţionare, inclusiv turbomotoare. Adecvat îndeosebi pentru conservarea motoarelor. Chiar şi în cazul opririi pe termen mai lung, în condiţii extreme. Cu efect de lungă durată, suficient pentru 2000 km.

Mod de utilizare

Pro-Line Super Diesel Additiv poate fi adăugat în combustibil după efectuarea lucrărilor de reparații la sistemul de combustibil sau în timpul unei inspecții. Aditivul Pro-Line Super Diesel poate fi adăugat la fiecare 2.000 km ca măsură preventivă sau adaugat la vehicule comerciale la fiecare realimentare. Amestecarea are loc automat. Conținutul cutiei poate fi suficient pentru a trata 300 litri de combustibil (doza 1: 300). Pro-Line Super Diesel Additive este de asemenea potrivit pentru vehiculele în staționare îndelungată pentru a proteja sistemul de combustibil împotriva coroziunii.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Informații suplimentare privind livrarea:

- pentru a putea cunoaște starea comenzii, recomandăm sa aveți un cont pe site;

- coletul este predat curierului de luni până vineri după ora 17:00; după predarea comenzii curierului, veți primi pe telefon prin SMS nr. AWB (nr. actului de expediție);

- pentru a putea urmări coletul puteți introduce nr. de AWB pe site-ul CARGUS - Urmărire colet (AWB Tracking);

- vă recomandăm sa așteptați primirea produselor înainte de a vă face programare la service.

În momentul primirii coletului și înainte de a efectua plata acestuia, clientul are obligația să deschidă și să verifice cu atenție starea produsului (produselor) și cantitatea conform facturii, de fața cu reprezentatul firmei de curierat (LIVRARE CU DESCHIDERE ȘI VERIFICARE COLET), fără a le proba, monta sau testa. Orice reclamație ulterioară privind cantitatea și starea produselor nu va fi luată în considerare. Dacă se observă că produsul (produsele) nu este conform (cantitativ sau estetic - prezintă lovituri, zgârieturi etc.), atunci coletul recomandăm a fi refuzat (nu se achită și nu se acceptă coletul/coletele). Dacă din diferite motive acceptați coletul (coletele), nu uitați să întocmiți un proces-verbal de constatare împreună cu reprezentantul firmei de curierat și să ne aduceți la cunoștință această situație în maxim 24 de ore prin completarea Formularului de Retur sau a Formularului de Contact. Procesul verbal nu mai poate fi completat după plecarea curierului. Acest proces-verbal ne va ajuta în soluționarea acestei situații. Vă rugăm să ne trimiteți acest proces-verbal accesând Încărcare Fișier din partea de jos a paginii.

Doar anumite colete vor fi trimise cu serviciul "Deschidere colet la livrare" (fără a proba, monta sau testa produsele). În special produsele sensibile la transport sau cele care au o valoare mare. Puteți solicita în mod expres acest serviciu la momentul confirmării telefonice a comenzii de către un operator mcf-pieseauto.ro. Costul de transport este același în ambele situații.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 199 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 199 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 20 Kg fizic, dar și volumetric [Lungime x lățime x înălțime] / 6000). Pentru comenzi ce depășesc 20 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Taxa de transport va fi calculată în cadrul comenzii și nu se achită separat la curier, este inclusă în valoarea comenzii.

Size Chart
Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp