Comenzile din perioada 22 - 24 Iunie vor fi procesate în ziua de Marți 25 Iunie.
Aditiv motorină Liqui Moly 5176 1 L

Aditiv motorină Liqui Moly 5176 1 L

96 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 5176 - Liqui Moly
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Posibilitate de retur în 30 zile

Cu Cetan Plus pentru o putere mai mare a motorului, mai puţin zgomot produs de arderile necontrolate, funcţionare silenţioasă, pornire mai uşoară. Curăţă motorul şi agregatele de injecţie şi previne arderea şi rezinificarea acelor duzelor. Asigură utilizarea optimă şi arderea economică a carburantului. Diminuează coroziunea şi uzura. Atuul motorinei superioare. Adecvat pentru carburant cu conţinut redus de sulf.

 Producător LIQUI MOLY
 Capacitate 1 Litru
 Tip aditiv motorină

Proprietăți 

 • protejează componentele sistemului de injecție împotriva uzurii; 
 • previne reparații costisitoare; 
 • efect de curățare excelent; 
 • crește efectul de ungere; 
 • protecție excepțională la coroziune;
 • crește cifra cetanică;
 • testat pentru utilizarea cu catalizatoare;
 • împiedică acumularea depozitelor;
 • împiedică depunerile de gudron pe diuza injectorului;
 • garantează o combustie optimă;
 • extrem de economic;
 • garantează constant performanțe bune ale motorului;
 • stabil la oxidare.

Domenii de utilizare

Pentru toate motoarele Diesel din autoturisme, autocamioane, tractoare, utilaje de construcţii şi motoare staţionare, inclusiv turbomotoare. Adecvat îndeosebi pentru conservarea motoarelor. Chiar şi în cazul opririi pe termen mai lung, în condiţii extreme. Cu efect de lungă durată, suficient pentru 2000 km.

Mod de utilizare

Pro-Line Super Diesel Additiv poate fi adăugat în combustibil după efectuarea lucrărilor de reparații la sistemul de combustibil sau în timpul unei inspecții. Aditivul Pro-Line Super Diesel poate fi adăugat la fiecare 2.000 km ca măsură preventivă sau adaugat la vehicule comerciale la fiecare realimentare. Amestecarea are loc automat. Conținutul cutiei poate fi suficient pentru a trata 300 litri de combustibil (doza 1: 300). Pro-Line Super Diesel Additive este de asemenea potrivit pentru vehiculele în staționare îndelungată pentru a proteja sistemul de combustibil împotriva coroziunii.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp