Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Aditiv motorină Liqui Moly 5154 500 ml

Aditiv motorină Liqui Moly 5154 500 ml

80 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 5154 - Liqui Moly
Disponibilitate: Disponibil ✅

Preț final cu taxe incluse

Posibilitate de retur în 30 zile

Lichid de curăţare de concentraţie mare, gata de utilizare, pentru utilizarea directă cu aparatele JetClean. Înlătură depunerile din pompa de injecţie, la injectoare, precum şi în camera de ardere şi împiedică apariţia acestora. Previne aderarea şi rezinificarea acelor duzelor. Îmbunătăţeşte funcţionarea motorului şi optimizează volumul de gaze arse. Elimină dificultăţile la pornire, funcţionarea neuniformă a motorului, admisia defectuoasă a gazelor şi pierderea de putere. Întreţine şi protejează întregul sistem de alimentare cu carburant împotriva uzurii, depunerilor şi coroziunii. Motoarele curate consumă mai puţin carburant şi reduc emisiile de noxe.

 Producător LIQUI MOLY
 Capacitate 500 ml
 Tip aditiv motorină

Proprietăți 

  • crește fiabilitatea operațională; 
  • aprindere îmbunătățită; 
  • rezolvarea rapidă și simplă a problemelor; 
  • extrem de economic;
  • garantează o combustie optimă;
  • reduce emisiile poluante;
  • protecție bună la coroziune;
  • curăță sistemul de combustibil;
  • potrivit pentru filtrele de particule diesel;
  • elimină baterea cu motorină.

Domenii de utilizare

Adecvat pentru toate motoarele Diesel, cu şi fără filtru de particule Diesel (DPF). Pentru utilizarea directă cu aparatele JetClean. Liqui Moly recomandă folosirea preventivă la fiecare inspecţie, după reparaţii la sistemul de alimentare cu carburant sau pentru remedierea problemelor. Testat pentru sistemele turbo.

Mod de utilizare

Gata de utilizare pentru folosirea nediluată în dispozitivele JetClean. Modul de utilizare explicit al aparatului îl veţi găsi în cartea tehnică a aparatului.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt finale și exprimate în Lei.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp