Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Aditiv motorină Liqui Moly 5122 150 ml

Aditiv motorină Liqui Moly 5122 150 ml

38 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 5122 - Liqui Moly
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Posibilitate de retur în 30 zile

Datorită multitudinii de carburanţi diesel cu conţinut redus de sulf, în pompa de injecţie montată la autoturisme şi autoutilitare mici pe motorină (Pompe-Duse şi Common-Rail), apare o uzură ridicată dacă nu se utilizează un aditiv de ungere. Aditivul Diesel Schmier este alcătuit dintr-o combinaţie de substanţe active, utilizându-se la motorina cu conţinut redus de sulf, având ca efect reducerea uzurii pompei de injecţie.

 Producător LIQUI MOLY
 Capacitate 150 ml
 Tip aditiv motorină

Proprietăți 

  • testat pentru utilizarea cu catalizatoare; 
  • protejează componentele scumpe împotriva uzurii și coroziune; 
  • fără poluare pentru mediu; 
  • economic; 
  • simplu de utilizat;
  • crește durata de serviciu;
  • frecarea și reducerea uzurii;
  • protecție excelentă la îmbătrânire.

Domenii de utilizare

Adecvat pentru toate motoarele Diesel, cu sau fără filtru de particule Diesel - pentru utilizare preventivă. Testat turbo. Se adaugă direct în rezervorul de carburant. Eficienţă optimă atunci când se adaugă la fiecare alimentare. Perfect compatibil cu toţi carburanţii Diesel şi Biodiesel convenţionali. Conţinutul dozei este suficient pentru 80 l de motorină.

Mod de utilizare

Se adaugă înainte sau după alimentare. 150 ml aditiv sunt suficienţi pentru 80 l motorină. Dozare 1:533.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp