Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Aditiv motorină Liqui Moly 21623 300 ml

Aditiv motorină Liqui Moly 21623 300 ml

62 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 21623 - Liqui Moly
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Posibilitate de retur în 30 zile

Combinație de aditivi cu un procent ridicat de aditivi pentru curățare și protecție la coroziune, precum și aditivi care asigură o lubrifiere eficientă. Îndepărtează depozitele supărătoare de la componente de înaltă precizie, cum ar fi injectoarele și pompele de înaltă presiune și menține funcționalitatea optimă. Protejează, de asemenea, componentele scumpe ale sistemului de injecție prin ungere amelioratori de acțiune și inhibitori de coroziune. Restaurează motoare la niveluri de performanță originale și oferă valori scăzute ale emisiilor de evacuare, scăzând astfel consumul de combustibil.

 Producător LIQUI MOLY
 Capacitate 300 ml
 Tip aditiv motorină

Proprietăți 

  • elimină depunerile din întregul sistem de combustibil; 
  • împiedică acumularea depunerilor; 
  • potrivit pentru toate motoarele diesel, inclusiv cele obișnuite, common rail și jet pompat; 
  • protejează componentele sistemului de injecție împotriva uzurii;
  • previne depunerile de gudron și bătăile injectoarelor;
  • garantează o combustie optimă.

Domenii de utilizare

Potrivit pentru utilizare în atelierele auto pentru toate motoarele diesel, incluzând common rail și jetului pompat, precum și vehiculelor cu sau fără filtru de particule diesel.

Mod de utilizare

Poate fi adăugat în combustibil în orice moment. Amestecarea are loc automat. 300 ml sunt suficienți pentru max. 75 l de combustibil.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp