Aditiv motorină Liqui Moly 21623 300 ml

Aditiv motorină Liqui Moly 21623 300 ml

44 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 21623 - Liqui Moly
Disponibilitate: Comandă Furnizor ✔️
Vizionat de 14 ori

Prețul include 19% TVA.

Combinație de aditivi cu un procent ridicat de aditivi pentru curățare și protecție la coroziune, precum și aditivi care asigură o lubrifiere eficientă. Îndepărtează depozitele supărătoare de la componente de înaltă precizie, cum ar fi injectoarele și pompele de înaltă presiune și menține funcționalitatea optimă. Protejează, de asemenea, componentele scumpe ale sistemului de injecție prin ungere amelioratori de acțiune și inhibitori de coroziune. Restaurează motoare la niveluri de performanță originale și oferă valori scăzute ale emisiilor de evacuare, scăzând astfel consumul de combustibil.

 Producător LIQUI MOLY
 Capacitate 300 ml
 Tip aditiv motorină

Proprietăți 

  • elimină depunerile din întregul sistem de combustibil; 
  • împiedică acumularea depunerilor; 
  • potrivit pentru toate motoarele diesel, inclusiv cele obișnuite, common rail și jet pompat; 
  • protejează componentele sistemului de injecție împotriva uzurii;
  • previne depunerile de gudron și bătăile injectoarelor;
  • garantează o combustie optimă.

Domenii de utilizare

Potrivit pentru utilizare în atelierele auto pentru toate motoarele diesel, incluzând common rail și jetului pompat, precum și vehiculelor cu sau fără filtru de particule diesel.

Mod de utilizare

Poate fi adăugat în combustibil în orice moment. Amestecarea are loc automat. 300 ml sunt suficienți pentru max. 75 l de combustibil.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Informații suplimentare privind livrarea:

- pentru a putea cunoaște starea comenzii, recomandăm sa aveți un cont pe site;

- coletul este predat curierului de luni până vineri după ora 17:00; după predarea comenzii curierului, veți primi pe telefon prin SMS nr. AWB (nr. actului de expediție);

- pentru a putea urmări coletul puteți introduce nr. de AWB pe site-ul CARGUS - Urmărire colet (AWB Tracking);

- vă recomandăm sa așteptați primirea produselor înainte de a vă face programare la service.

În momentul primirii coletului și înainte de a efectua plata acestuia, clientul are obligația să deschidă și să verifice cu atenție starea produsului (produselor) și cantitatea conform facturii, de fața cu reprezentatul firmei de curierat (LIVRARE CU DESCHIDERE ȘI VERIFICARE COLET), fără a le proba, monta sau testa. Orice reclamație ulterioară privind cantitatea și starea produselor nu va fi luată în considerare. Dacă se observă că produsul (produsele) nu este conform (cantitativ sau estetic - prezintă lovituri, zgârieturi etc.), atunci coletul recomandăm a fi refuzat (nu se achită și nu se acceptă coletul/coletele). Dacă din diferite motive acceptați coletul (coletele), nu uitați să întocmiți un proces-verbal de constatare împreună cu reprezentantul firmei de curierat și să ne aduceți la cunoștință această situație în maxim 24 de ore prin completarea Formularului de Retur sau a Formularului de Contact. Procesul verbal nu mai poate fi completat după plecarea curierului. Acest proces-verbal ne va ajuta în soluționarea acestei situații. Vă rugăm să ne trimiteți acest proces-verbal accesând Încărcare Fișier din partea de jos a paginii.

Taxa de livrare este de 25 lei pentru comenzi cu valoare de până la 500 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 500 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 20 Kg fizic, dar și volumetric [Lungime x lățime x înălțime] / 6000). Pentru comenzi ce depășesc 20 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Taxa de transport va fi calculată în cadrul comenzii și nu se achită separat la curier, este inclusă în valoarea comenzii.

Size Chart