Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Aditiv motorină Liqui Moly 1878 1 L

Aditiv motorină Liqui Moly 1878 1 L

117 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 1878 - Liqui Moly
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Posibilitate de retur în 30 zile

Acest produs controlează creșterea cristalelor de parafină cauzate de frig. Îmbunătățește semnificativ proprietățile de filtrare și punctul de reglare a combustibilului diesel la rece vreme. Eficiența amelioratorului de debit depinde de tipul de parafină și de conținutul de parafină al distilatului mediu. În funcție de calitatea motorinei calitatea punctului de conectare a filtrului la rece (CFPP) poate fi de îmbunătățită cu până la -10 ° C.

 Producător LIQUI MOLY
 Capacitate 1 Litru
 Tip aditiv motorină

Proprietăți 

  • îmbunătățește proprietățile filtrului; 
  • comportament de răspuns bun; 
  • simplu de utilizat; 
  • adecvat tuturor combustibililor diesel (grade diesel vara și iarna); 
  • amestecare de sine;
  • asigură funcționarea optimă iarna, care altfel ar fi afectată de frig.

Domenii de utilizare

Adecvat pentru toate motoarele Diesel, cu sau fără filtru de particule Diesel - în special pentru remedierea problemelor. Testat turbo. Eficienţa optimă este asigurată numai prin adăugarea în rezervorul de carburant înainte de gelificare (în jur de 0 °C). Perfect compatibil cu toţi carburaţii Diesel convenţionali şi uleiurile de încălzire cu componente bio de max. 20 %.

Mod de utilizare

Pentru a obţine eficienţa maximă, este neapărat necesar a se adăuga aditivul la o temperatură a motorinei cu cca. 5ºC înaintea cristalizării, pentru a evita separarea parafinei. Cristalele de parafină care s-au format deja în rezervor nu pot fi descompuse adăugând ulterior aditivul.

Notă: Aditivul este sensibil la îngheț; prin urmare, păstrați recipientul la peste 0 ° C!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp