Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Aditiv motorină Liqui Moly 1877 150 ml

Aditiv motorină Liqui Moly 1877 150 ml

36 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 1877 - Liqui Moly
Disponibilitate: Disponibil ✅

Preț final cu taxe incluse

Posibilitate de retur în 30 zile

Aditivul pentru motorină Diesel Fließ-Fit este o combinaţie de aditivi cu greutate moleculară mare şi fără conţinut de cenuşă, într-un lichid purtător. Aditivul controlează şi influenţează creşterea cristalelor de parafină, îmbunătăţind filtrabilitatea motorinei şi proprietăţile de curgere. Eficienţa aditivului depinde de tipul şi procentajul parafinei existente în motorină. În funcție de calitatea motorinei Cold Filter Plugging Point (CFPP) = punctul de filtrabilitate poate fi îmbunatățit cu până la –10 °C.

 Producător LIQUI MOLY
 Capacitate 150 ml
 Tip aditiv motorină

Proprietăți 

  • îmbunătățește proprietățile filtrului; 
  • simplu de utilizat; 
  • adecvat tuturor combustibililor diesel; 
  • asigură funcționarea optimă iarna; 
  • potrivit pentru Euro 6.

Domenii de utilizare

Pentru toate tipurile de motorină în vederea exploatării sigure pe timp de iarnă a motoarelor Diesel a autovehiculelor, autoutilitarelor, autobuzelor, utilajelor din domeniul construcţiilor și a motoarelor staţionare. Eficienţa optimă este asigurată numai prin adăugarea în rezervorul de carburant înainte de gelificare (în jur de 0 °C).

Mod de utilizare

Pentru a obţine eficienţa maximă, este neapărat necesar a se adăuga aditivul la o temperatură a motorinei cu cca. 5ºC înaintea cristalizării, pentru a evita separarea parafinei. Compatibil cu toate motorinele convenționale cu un conținut organic de max. 20%. Conținutul este suficient pentru a trata până la 75 l de combustibil. Testat pentru compatibilitatea cu turbocompresoarele.

Notă: Sensibil la îngheț; prin urmare, păstrați recipientul la peste 0 °C!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt finale și exprimate în Lei.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp