Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Aditiv de curățat radiator Liqui Moly 8383 300 ml

Aditiv de curățat radiator Liqui Moly 8383 300 ml

37 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 8383 - Liqui Moly
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Posibilitate de retur în 30 zile

Depunerile din sistemul de răcire/încălzire formează bariere pentru schimbul de căldură, blochează supapele termostat şi mecanismele de reglare. Temperaturile prea ridicate ale motoarelor cauzează funcţionarea ineficientă a motorului, sporesc uzura şi riscul de deteriorare a acestuia. Agentul de răcire şi curăţare LIQUI MOLY îndepărtează depunerile de calcar, asigură temperatura optimă a motorului şi fiabilitatea. Nu conţine acizi sau baze agresive.

 Producător LIQUI MOLY
 Capacitate 300 ml
 Tip aditiv radiator

Proprietăți 

  • nu conține acizi sau alcalii; 
  • dispersează nămolurile; 
  • elimină reziduurile de ulei și grăsimi; 
  • conversia chimică calciului; 
  • neutralizează acizii;
  • comportament neutru în contact cu cauciucul și materialele plastice;
  • compatibil cu antigeluri.

Domenii de utilizare

Recomandat pentru toate sistemele de răcire cu apă din motoarele autoturismelor, autobuzelor şi autoutilitarelor.

Mod de utilizare

Se adaugă conţinutul apei de răcire. Se pune încălzirea în funcţiune. Se lasă motorul să meargă timp de 10-30 minute la temperatura de funcţionare. Se goleşte soluţia de curăţare şi să clăteşte sistemul de răcire cu apă. Se completeată sistemul de răcire conform prescripţiilor producătorului. Conţinutul unei doze (300 ml) este suficient pentru 10 L apă de răcire.

Notă: A se păstra ferit de îngheț. Produsul tratat conține biocide ca agenți de protecție. Conține un amestec de: 5-clor-2-metil-2-Hizotiazol-3-one [EC nr. 247-500-7] și 2-metil-2Hizotiazol-3-one [EC nr. 220-239-6] (3: 1).

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp