Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Aditiv curățare rezervor Liqui Moly 5137 500 ml

Aditiv curățare rezervor Liqui Moly 5137 500 ml

95 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 5137 - Liqui Moly
Disponibilitate: Disponibil ✅

Preț final cu taxe incluse

Posibilitate de retur în 30 zile

Lichid de curăţare de concentraţie mare, gata de utilizare, pentru utilizarea directă cu aparatele JetClean. Dizolvă şi înlătură depunerile, precum şi alte impurităţi din rezervorul de carburant, cât şi din sistemul de conducte şi fixează apa eventual prezentă. Îmbunătăţeşte funcţionarea motorului. Întreţine şi protejează întregul sistem de alimentare cu carburant împotriva uzurii, depunerilor şi coroziunii. Sporeşte fiabilitatea.

 Producător LIQUI MOLY
 Capacitate 500 ml
 Tip aditiv benzină, aditiv motorină

Proprietăți 

  • previne coroziunea prin frecare; 
  • curăță rezervorul de combustibil și sistemul de conducte; 
  • leagă apa de condens; 
  • potrivit pentru toate motoarele diesel, inclusiv cele obișnuite common rail și jet pompat; 
  • protejează componentele sistemului de injecție împotriva uzurii;
  • testat pentru filtre de particule și catalizatoare.

Domenii de utilizare

Adecvat pentru toate motoarele pe benzină şi Diesel, cu şi fără filtru de particule Diesel (DPF). Pentru utilizarea directă cu aparatele JetClean. Testat pentru sisteme turbo şi sisteme cu catalizator.

Mod de utilizare

Înainte de curățare, goliți rezervorul de combustibil folosind Unitatea JetClean Tronic urmând instrucțiunile de utilizare. Apoi adăugați 1,5 litri de soluție ProLine JetClean Curățare rezervor (nediluat) în rezervorul de combustibil al vehiculului. Efectuați curățarea folosind unitatea JetClean Tronic conform instrucțiunilor de utilizare. Refaceți conexiunile la starea lor inițială și umpleți rezervorul de combustibil al vehiculului.

Notă: Soluția de curățare extrasă trebuie depozitată corespunzător după curățare. Vă recomandăm să înlocuiți filtrul de combustibil al vehiculului și să curățați filtru dispozitivului de curățare în urma procedurii de curățare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt finale și exprimate în Lei.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp