Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Aditiv benzină Liqui Moly 8376 300 ml

Aditiv benzină Liqui Moly 8376 300 ml

43 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 8376 - Liqui Moly
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Posibilitate de retur în 30 zile

Îndepărtează depunerile de la supapele de injecţie, supapele de admisie, bujii precum şi în camera de ardere şi împiedică reapariţia acestora. Elimină dificultăţile la pornire şi funcţionare neuniformă a motorului. Întreţine toate componentele instalaţiei de injecţie a benzinei. Protejează întreaga instalaţie de carburant împotriva coroziunii. Îmbunătăţeşte admisia gazului, precum şi compresia. Optimizează valorile de verificare a gazelor de eşapament şi performanţa motorului. Motoarele curate consumă mai puţin carburant şi reduc emisiile de noxe.

 Producător LIQUI MOLY
 Capacitate 300 ml
 Tip aditiv benzină

Proprietăți 

  • curăță sistemul de injecție; 
  • reduce emisiile poluante; 
  • îndepărtează depozitele de carbon de pe supapele de admisie și din camera de ardere; 
  • dozare optimă;
  • rentabil din cauza dozajului exact;
  • garantează un consum redus de combustibil;
  • testat pentru turbocompresoare și catalizatoare.

Domenii de utilizare

Pentru remedierea problemelor, cum ar fi dificultăți cu pornirea, ralanti neregulat, răspuns slab la accelerație, pierderi de performanță, creșterea emisiilor, cauzate de contaminarea sistemelor de injecție pe benzină. Repetați tratamentul dacă reapar probleme. Potrivit pentru toate sisteme de injecție benzină. Testat pentru utilizare cu turbocompresoare și catalizatoare.

Mod de utilizare

Conţinutul unei doze de 300 ml soluţie de curăţat injectoare este suficientă pentru 70 litri de benzină. Acest produs este eficient peste 2000 km. Aditivul poate fi adăugat oricând în benzină deoarece amestecarea se face direct.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp