Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Aditiv benzină Liqui Moly 5153 500 ml

Aditiv benzină Liqui Moly 5153 500 ml

92 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 5153 - Liqui Moly
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Posibilitate de retur în 30 zile

Combinație foarte eficientă de aditivi de curățare și tratament pentru toate sistemele de injecție cu benzină, cum ar fi sisteme K, KE, L-Jetronic și similare. Îndepărtează depunerile de la supapele de injecţie, supapele de admisie, bujii precum şi în camera de ardere şi împiedică reapariţia acestora. Îmbunătăţeşte funcţionarea motorului şi optimizează volumul de gaze arse. Elimină dificultăţile la pornire şi funcţionare neuniformă a motorului. Întreţine şi protejează întregul sistem de alimentare cu carburant împotriva uzurii, depunerilor şi coroziunii. Motoarele curate consumă mai puţin carburant şi reduc emisiile de noxe.

 Producător LIQUI MOLY
 Capacitate 500 ml
 Tip aditiv benzină

Proprietăți 

  • dozare exactă; 
  • garantează un consum redus de combustibil; 
  • crește fiabilitatea operațională; 
  • îndepărtează depozitele de carbon din supapele de admisie și în camera de ardere;
  • reduce emisiile poluante;
  • curăță și întreține;
  • optimizează utilizarea economică;
  • curăță sistemul de injecție;
  • asigură o atomizare precisă.

Domenii de utilizare

Adecvat pentru toate motoarele pe benzină.

Mod de utilizare

Se adaugă direct în rezervorul de carburant. Preventiv la fiecare inspecţie, după reparaţiile la sistem de alimentare cu carburant, pentru remedierea problemelor sau după fiecare curăţare JetClean. Conţinutul dozei este suficient pentru 70 l de ulei de motor.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp