Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Aditiv benzină Liqui Moly 5100 300 ml

Aditiv benzină Liqui Moly 5100 300 ml

44 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 5100 - Liqui Moly
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Posibilitate de retur în 30 zile

Creşte puterea motorului. Îndepărtează depunerile din carburator, la supape, bujii precum şi în camera de ardere şi împiedică reapariţia acestora. Economiseşte carburant. Îmbunătăţeşte compresia. Protejează întreaga instalaţie de carburant împotriva coroziunii. Împiedică îngheţarea carburatorului. Motoarele curate consumă mai puţin carburant şi reduc emisiile de noxe.

 Producător LIQUI MOLY
 Capacitate 300 ml
 Tip aditiv benzină

Proprietăți 

  • previne coroziunea în sistemul de combustibil; 
  • reduce reziduurile; 
  • asigură un amestec optim; 
  • garantează constant performanțe bune ale motorului; 
  • garantează emisii scăzute de poluanți;
  • crește fiabilitatea operațională;
  • extrem de economic;
  • garantează un consum redus de combustibil;
  • reduce la minimum uzura;
  • testat pentru utilizarea cu catalizatoare.

Domenii de utilizare

Folosit ca aditiv pentru combustibilul la toate motoarele în 2 și 4 timpi pe benzină. De asemenea, utilizat pentru motoare mici de la nave și industrie. La dezafectarea și păstrarea motoarelor, adăugați soluția de curățare în benzină la o rată de 1%. Urmați instrucțiunile pentru dezafectarea și conservarea motoarelor.

Mod de utilizare

Se adaugă direct în rezervorul de carburant. Conţinutul dozei este suficient pentru 75 l de combustibil. Efectul durează până la 2.000 km.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp