Aditiv benzină Liqui Moly 21624 300 ml

Aditiv benzină Liqui Moly 21624 300 ml

47 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 21624 - Liqui Moly
Disponibilitate: Comandă Furnizor ✔️
Vizionat de 18 ori

Prețul include 19% TVA.

Combină cea mai recentă tehnologie aditivă cu un nivel ridicat procent de aditivi pentru curățare și protecție la coroziune. Dezvoltat pentru a elimina depozitele deosebit de grave, cum ar fi cele care apar în sistemele de injecție directă. Astfel, se previne deteriorarea motorului cauzată de supraîncălzirea supapelor de admisie contaminate. Protejează întregul sistem de combustibil împotriva ruginii. Restaurează motoarele la niveluri de performanță inițiale și oferă valori scăzute ale emisiilor de evacuare, scăzând astfel consumul de combustibil.

 Producător LIQUI MOLY
 Capacitate 300 ml
 Tip aditiv benzină

Proprietăți 

  • garantează emisii reduse de poluanți; 
  • optimizează performanțele motorului; 
  • îndepărtează depozitele din întregul sistem de combustibil; 
  • previne coroziunea în sistemul de combustibil; 
  • asigură un amestec optim;
  • testat pentru utilizarea cu catalizatoare - garantează un consum redus de combustibil;
  • păstrează curate duzurile de injecție.

Domenii de utilizare

Potrivit pentru toate sistemele de injecție cu benzină fără turbocompresie, în special cu injecție directă. Se adaugă direct în rezervorul de combustibil.

Mod de utilizare

Poate fi adăugat în combustibil în orice moment. Amestecarea are loc automat. 300 ml sunt suficiente pentru maxim 75 l combustibil. Se adaugă în benzină pe timpul inspecției sau alte lucrări de întreținere la sistemul de combustibil.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Informații suplimentare privind livrarea:

- pentru a putea cunoaște starea comenzii, recomandăm sa aveți un cont pe site;

- coletul este predat curierului de luni până vineri după ora 17:00; după predarea comenzii curierului, veți primi pe telefon prin SMS nr. AWB (nr. actului de expediție);

- pentru a putea urmări coletul puteți introduce nr. de AWB pe site-ul CARGUS - Urmărire colet (AWB Tracking);

- vă recomandăm sa așteptați primirea produselor înainte de a vă face programare la service.

În momentul primirii coletului și înainte de a efectua plata acestuia, clientul are obligația să deschidă și să verifice cu atenție starea produsului (produselor) și cantitatea conform facturii, de fața cu reprezentatul firmei de curierat (LIVRARE CU DESCHIDERE ȘI VERIFICARE COLET), fără a le proba, monta sau testa. Orice reclamație ulterioară privind cantitatea și starea produselor nu va fi luată în considerare. Dacă se observă că produsul (produsele) nu este conform (cantitativ sau estetic - prezintă lovituri, zgârieturi etc.), atunci coletul recomandăm a fi refuzat (nu se achită și nu se acceptă coletul/coletele). Dacă din diferite motive acceptați coletul (coletele), nu uitați să întocmiți un proces-verbal de constatare împreună cu reprezentantul firmei de curierat și să ne aduceți la cunoștință această situație în maxim 24 de ore prin completarea Formularului de Retur sau a Formularului de Contact. Procesul verbal nu mai poate fi completat după plecarea curierului. Acest proces-verbal ne va ajuta în soluționarea acestei situații. Vă rugăm să ne trimiteți acest proces-verbal accesând Încărcare Fișier din partea de jos a paginii.

Taxa de livrare este de 25 lei pentru comenzi cu valoare de până la 500 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 500 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 20 Kg fizic, dar și volumetric [Lungime x lățime x înălțime] / 6000). Pentru comenzi ce depășesc 20 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Taxa de transport va fi calculată în cadrul comenzii și nu se achită separat la curier, este inclusă în valoarea comenzii.

Size Chart