Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Aditiv benzină Liqui Moly 21624 300 ml

Aditiv benzină Liqui Moly 21624 300 ml

50 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 21624 - Liqui Moly
Disponibilitate: Disponibil ✅

Preț final cu taxe incluse

Posibilitate de retur în 30 zile

Combină cea mai recentă tehnologie aditivă cu un nivel ridicat procent de aditivi pentru curățare și protecție la coroziune. Dezvoltat pentru a elimina depozitele deosebit de grave, cum ar fi cele care apar în sistemele de injecție directă. Astfel, se previne deteriorarea motorului cauzată de supraîncălzirea supapelor de admisie contaminate. Protejează întregul sistem de combustibil împotriva ruginii. Restaurează motoarele la niveluri de performanță inițiale și oferă valori scăzute ale emisiilor de evacuare, scăzând astfel consumul de combustibil.

 Producător LIQUI MOLY
 Capacitate 300 ml
 Tip aditiv benzină

Proprietăți 

  • garantează emisii reduse de poluanți; 
  • optimizează performanțele motorului; 
  • îndepărtează depozitele din întregul sistem de combustibil; 
  • previne coroziunea în sistemul de combustibil; 
  • asigură un amestec optim;
  • testat pentru utilizarea cu catalizatoare - garantează un consum redus de combustibil;
  • păstrează curate duzurile de injecție.

Domenii de utilizare

Potrivit pentru toate sistemele de injecție cu benzină fără turbocompresie, în special cu injecție directă. Se adaugă direct în rezervorul de combustibil.

Mod de utilizare

Poate fi adăugat în combustibil în orice moment. Amestecarea are loc automat. 300 ml sunt suficiente pentru maxim 75 l combustibil. Se adaugă în benzină pe timpul inspecției sau alte lucrări de întreținere la sistemul de combustibil.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt finale și exprimate în Lei.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp