Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Aditiv benzină Liqui Moly 1010 250 ml

Aditiv benzină Liqui Moly 1010 250 ml

51 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 1010 - Liqui Moly
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Posibilitate de retur în 30 zile

Aditivul înlocuitor plumb este compus dintr-o combinație de aditivi, conceputa pentru protejarea motoarelor cu scaune de supape nearmate, respectiv necălite, la utilizarea în amestec cu un carburant fără plumb. Asigură trecerea fără probleme a motorului de pe carburant cu plumb pe carburant fără plumb. Oferă carburantului fără plumb cifra octanica corespunzătoare, asigură proprietăți excelente de ungere a scaunelor supapelor si de curățire a sistemului de preparare a amestecului. Protejează mediul de substanțele nocive din gazele de eșapare.

 Producător LIQUI MOLY
 Capacitate 250 ml
 Tip aditiv benzină

Proprietăți 

  • curăță sistemul de preparare a amestecului, precum și supapele de admisie și camera de ardere; 
  • fără efecte dăunătoare asupra catalizatoarelor; 
  • previne o uzură mai mare a valvei și a scaunelor de supapă; 
  • nu conține compuși organo-metalici; 
  • simplu de utilizat; 
  • extrem de economic.

Domenii de utilizare

Pentru motoarele pe benzină mai vechi, care necesită benzină cu plumb conform indicaţiilor iniţiale ale producătorului. Pentru utilizarea preventivă. Testat pentru sisteme turbo şi sisteme cu catalizator.

Mod de utilizare

Dozare 1:1.000. Se adaugă direct în rezervorul de carburant. O umplere a recipientului de dozare de 25 ml este suficientă pentru 25 l de carburant. Pentru utilizarea de durată la fiecare alimentare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp