Aditivi

mcf-pieseauto.ro vă oferă o gamă largă de aditivi pentru autoturisme.

Puteți consulta online gama de produse și puteți comanda aditivi, la prețuri convenabile.

Mod Afișaj
Comandă Furnizor ✔️

Aditiv ulei motor Mannol 350 ml

18 Lei
Aditivul ulei Motor Doctor se folosește pentru creșterea compresiunii și presiunii, reducerea consumului din motoarele uzate. Previne infiltrarea uleiului în camera de combustie, îmbunătățește combust..
Comandă Furnizor ✔️

Aditiv motorină Liqui Moly 1877 150 ml

19 Lei
Aditivul pentru motorină Diesel Fließ-Fit este o combinaţie de aditivi cu greutate moleculară mare şi fără conţinut de cenuşă, într-un lichid purtător. Aditivul controlează şi influenţează creşterea c..
Comandă Furnizor ✔️

Aditiv motorină Liqui Moly 5122 150 ml

20 Lei
Datorită multitudinii de carburanţi diesel cu conţinut redus de sulf, în pompa de injecţie montată la autoturisme şi autoutilitare mici pe motorină (Pompe-Duse şi Common-Rail), apare o uzură ridicată ..
Comandă Furnizor ✔️

Aditiv benzină Liqui Moly 1014 150 ml

21 Lei
Asigură puterea optimă a motorului. Îndepărtează depunerile la supape, în camera de ardere şi împiedică reapariţia acestora. Economiseşte carburant. Optimizează valorile de verificare a gazelor de eşa..
Comandă Furnizor ✔️

Aditiv benzină PRO-TEC 1170 75 ml

21 Lei
Guard Fill-Petrol este un aditiv pentru curățarea sistemului de alimentare (motoare benzină). Producător PRO-TEC Gama Guard Fill-Petrol Capacitate 75 ml Tip adi..
Comandă Furnizor ✔️

Aditiv motorină Liqui Moly 5180 150 ml

22 Lei
Soluţie pentru împiedicarea formării de funingine, foarte activ, conceput pentru motorină, cu o acţiune importantă pentru timpurile noastre. Ea diminuează eliminarea funinginii din motoarele Diesel pr..
Comandă Furnizor ✔️

Aditiv ulei cutie viteze PRO-TEC 2141 50 ml

23 Lei
Gear Oil Stop Leak este un aditiv ce previne scurgerile de ulei din transmisii. Producător PRO-TEC Gama Gear Oil Stop Leak Capacitate 50 ml Tip aditiv ulei tran..
Afişare de la 1 la 7 din 101 (15 pagini)