Aducem piese auto compatibile, verificate pe baza seriei VIN - Formular/WhatsApp/Tel. 0770.623.623

Aditivi

mcf-pieseauto.ro vă oferă o gamă largă de aditivi pentru autoturisme.

Puteți consulta online gama de produse și puteți comanda aditivi, la prețuri convenabile.

Mod Afișaj
Comandă Furnizor ✅

Aditiv ulei motor Mannol 350 ml

18 Lei
Aditivul ulei Motor Doctor se folosește pentru creșterea compresiunii și presiunii, reducerea consumului din motoarele uzate. Previne infiltrarea uleiului în camera de combustie, îmbunătățește combust..
Comandă Furnizor ✅

Aditiv benzină PRO-TEC 1170 75 ml

21 Lei
Guard Fill-Petrol este un aditiv pentru curățarea sistemului de alimentare (motoare benzină). Producător PRO-TEC Gama Guard Fill-Petrol Capacitate 75 ml Tip adi..
Comandă Furnizor ✅

Aditiv ulei servodirecție Liqui Moly 1099 35 ml

22 Lei
Adititivii incluși întrețin optim garniturile din cauciuc şi din plastic din mecanismul de direcţie. Previne pierderea de ulei, opreşte pierderea de ulei în cazul mecanismelor de direcţie care prezint..
Comandă Furnizor ✅

Aditiv ulei cutie viteze PRO-TEC 2141 50 ml

23 Lei
Gear Oil Stop Leak este un aditiv ce previne scurgerile de ulei din transmisii. Producător PRO-TEC Gama Gear Oil Stop Leak Capacitate 50 ml Tip aditiv ulei tran..
Comandă Furnizor ✅

Aditiv ulei motor Wynns W50664 325 ml

23 Lei
Wynn's Engine Stop Leak - Soluție Antiscurgere Ulei este un amestec special de substanțe chimice, creat pentru a stopa scurgerile de ulei de motor. Producător WYNNS Gama Engine Sto..
Comandă Furnizor ✅

Aditiv ulei cutie viteze PRO-TEC 2171 50 ml

24 Lei
EASY GEAR - Aditiv cutie viteze manuală și diferențiale. Eficient în protejarea la interior a angrenajelor și transmisiilor cu roți dințate, acesta reduce frecarea. Producător PRO-TEC G..
Comandă Furnizor ✅

Aditiv benzină Wynns W43873 325 ml

25 Lei
Crește cifra octanică a combustibilului cu 2 - 5 puncte, reduce și previne detonațiile motoarelor, ajută la reducerea consumului de combustibil, poate fi folosit cu benzină cu plumb sau fără, sigur pe..
Afişare de la 1 la 7 din 103 (15 pagini)