Aducem piese auto la comandă compatibile și verificate pe baza seriei VIN - Formular | WhatsApp | Tel. 0770.623.623 / 0771.623.623
Vaselină siliconică Liqui Moly Silicon-Fett 3312 100g

Vaselină siliconică Liqui Moly Silicon-Fett 3312 100g

63 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 3312 - Liqui Moly
Disponibilitate: Comandă Furnizor ✅

Prețul include 19% TVA.

Lubrifiant cu domeniu de utilizare extins. Optim adecvat pentru întreg domeniul de temperaturi. Caracteristici deosebite de separare şi alunecare, de exemplu între metal/plastic. Rezistenţă mare la oxidare, tendinţă redusă de vaporizare. Rezistent la apă rece şi fierbinte, stabil la îmbătrânire şi temperatură, etanşează faţă de murdărie şi poate fi transportat în instalaţiile centrale de lubrifiere. Poate fi utilizat în medii slab acide, respectiv slab bazice. Adecvat şi pentru lubrifierea rulmenţilor şi a lagărelor de alunecare. Caracteristici conform DIN 51502 K SI 2 S-40. Domeniul de temperaturi la utilizare: între –40°C şi +200°C.  

 Producător LIQUI MOLY
 Capacitate 100 g 
 Tip Vaselină siliconică 
 Culoare Transparent 

Proprietăți 

  • fiabilitate ridicată a lubrifierii; 
  • comportament excelent la temperaturi ridicate și joase; 
  • rezistență deosebită la oxidare; 
  • stabilitate optimă la îmbătrânire; 
  • hidrofug; 
  • rezistență bună la apă; 
  • dielectric. 

Domenii de utilizare

Pentru rulmenți simpli și rulmenți cu role cu presiuni reduse. Ca agent de separare și lubrifiant pentru ansambluri metal / plastic și unsoare de etanșare pentru sigilare. Poate fi utilizat în medii umede și chimice agresive. 

Mod de utilizare

Instrucțiunile de la producătorul de rulmenți trebuie respectat. Se unge doar carcasa rulmentului cu vaselină. Îndepărtați complet resturile vechi de lubrifianți înainte de utilizare. Nu se amestecă cu alte vaseline. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Informații suplimentare privind livrarea:

- pentru a putea cunoaște starea comenzii, recomandăm sa aveți un cont pe site;

- coletul este predat curierului de luni până vineri după ora 17:00; după predarea comenzii curierului, veți primi pe telefon prin SMS nr. AWB (nr. actului de expediție);

- pentru a putea urmări coletul puteți introduce nr. de AWB pe site-ul CARGUS - Urmărire colet (AWB Tracking);

- vă recomandăm sa așteptați primirea produselor înainte de a vă face programare la service.

În momentul primirii coletului și înainte de a efectua plata acestuia, clientul are obligația să deschidă și să verifice cu atenție starea produsului (produselor) și cantitatea conform facturii, de fața cu reprezentatul firmei de curierat (LIVRARE CU DESCHIDERE ȘI VERIFICARE COLET), fără a le proba, monta sau testa. Orice reclamație ulterioară privind cantitatea și starea produselor nu va fi luată în considerare. Dacă se observă că produsul (produsele) nu este conform (cantitativ sau estetic - prezintă lovituri, zgârieturi etc.), atunci coletul recomandăm a fi refuzat (nu se achită și nu se acceptă coletul/coletele). Dacă din diferite motive acceptați coletul (coletele), nu uitați să întocmiți un proces-verbal de constatare împreună cu reprezentantul firmei de curierat și să ne aduceți la cunoștință această situație în maxim 24 de ore prin completarea Formularului de Retur sau a Formularului de Contact. Procesul verbal nu mai poate fi completat după plecarea curierului. Acest proces-verbal ne va ajuta în soluționarea acestei situații. Vă rugăm să ne trimiteți acest proces-verbal accesând Încărcare Fișier din partea de jos a paginii.

Doar anumite colete vor fi trimise cu serviciul "Deschidere colet la livrare" (fără a proba, monta sau testa produsele). În special produsele sensibile la transport sau cele care au o valoare mare. Puteți solicita în mod expres acest serviciu la momentul confirmării telefonice a comenzii de către un operator mcf-pieseauto.ro. Costul de transport este același în ambele situații.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 199 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 199 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 20 Kg fizic, dar și volumetric [Lungime x lățime x înălțime] / 6000). Pentru comenzi ce depășesc 20 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Taxa de transport va fi calculată în cadrul comenzii și nu se achită separat la curier, este inclusă în valoarea comenzii.

Size Chart
Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp