Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Vaselină siliconică Liqui Moly Silicon-Fett 3312 100g

Vaselină siliconică Liqui Moly Silicon-Fett 3312 100g

63 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 3312 - Liqui Moly
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Posibilitate de retur în 30 zile

Lubrifiant cu domeniu de utilizare extins. Optim adecvat pentru întreg domeniul de temperaturi. Caracteristici deosebite de separare şi alunecare, de exemplu între metal/plastic. Rezistenţă mare la oxidare, tendinţă redusă de vaporizare. Rezistent la apă rece şi fierbinte, stabil la îmbătrânire şi temperatură, etanşează faţă de murdărie şi poate fi transportat în instalaţiile centrale de lubrifiere. Poate fi utilizat în medii slab acide, respectiv slab bazice. Adecvat şi pentru lubrifierea rulmenţilor şi a lagărelor de alunecare. Caracteristici conform DIN 51502 K SI 2 S-40. Domeniul de temperaturi la utilizare: între –40°C şi +200°C.  

 Producător LIQUI MOLY
 Capacitate 100 g 
 Tip Vaselină siliconică 
 Culoare Transparent 

Proprietăți 

  • fiabilitate ridicată a lubrifierii; 
  • comportament excelent la temperaturi ridicate și joase; 
  • rezistență deosebită la oxidare; 
  • stabilitate optimă la îmbătrânire; 
  • hidrofug; 
  • rezistență bună la apă; 
  • dielectric. 

Domenii de utilizare

Pentru rulmenți simpli și rulmenți cu role cu presiuni reduse. Ca agent de separare și lubrifiant pentru ansambluri metal / plastic și unsoare de etanșare pentru sigilare. Poate fi utilizat în medii umede și chimice agresive. 

Mod de utilizare

Instrucțiunile de la producătorul de rulmenți trebuie respectat. Se unge doar carcasa rulmentului cu vaselină. Îndepărtați complet resturile vechi de lubrifianți înainte de utilizare. Nu se amestecă cu alte vaseline. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp