Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Vaselină Repsol Grasa Litica EP 2 RP673Q48 400g

Vaselină Repsol Grasa Litica EP 2 RP673Q48 400g

69 Lei
Producător: REPSOL
Model: RP673Q48 - Repsol
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Posibilitate de retur în 30 zile

Vaselină fabricată pe bază de săpun de litiu la care se adaugă un pachet avansat de aditivi sintetici împotriva extremei presiuni (EP) și anticorozivi. Utilizat pentru gresarea echipamentelor utilizate în transporturi, construcții și agricultură. Special pentru ungerea rulmenților, articulațiilor și mecanismelor în mișcare în condiții grele de lucru. Aderența sporită la suprafețele protejate. Rezistență foarte bună la spălare cu apă. 

 Producător  REPSOL 
 Specificații  NLGI 2 DIN 51825 KP2K - 20 
 Tip  Litiu 
 Capacitate  400 Grame 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp