Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Ulei motor Castrol Edge Titanium LL 5W30 4L

Ulei motor Castrol Edge Titanium LL 5W30 4L

194 Lei
Producător: CASTROL
Model: 15668B - Castrol
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Transport gratuit la comenzi peste 199 lei (max 20 kg)

Posibilitate de retur în 30 zile


 Producător CASTROL
 Gama Edge Titanium LL
 Performanțe ACEA C3
 Aprobări VW 504.00/507.00; MB 229.51; Porsche C30
 Vâscozitate 5W30
 Capacitate 4 Litri

Ulei de motor avansat care stabilește noi standarde în industrie în ceea ce privește curățenia motorului. Acest tip de ulei elimină din noxele poluante produse în mod normal de acesta. Ajuta la susținerea protecției maxime într-o varietate de condiții de condus, turații și temperaturi. Utilizat pentru motoarele pe benzină și diesel (cu filtru de particule). Acesta poate fi utilizat și în loc de Castrol Edge Professional.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 199 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 199 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 20 Kg fizic, dar și volumetric [Lungime x lățime x înălțime] / 6000). Pentru comenzi ce depășesc 20 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp