Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Ulei c.v. Manuală Motul Motylgear 75W90 1L

Ulei c.v. Manuală Motul Motylgear 75W90 1L

65 Lei
Producător: MOTUL
Model: 109055 - Motul
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Posibilitate de retur în 30 zile


 Producător MOTUL
 Gama MOTYLGEAR
 Performanțe API GL-5 / GL-4
 Aprobări MIL-L-2105D
 Vâscozitate 75W90
 Tip Ulei autoturisme
 Capacitate 1 Litru

Este recomandat special pentru cutii de viteze greu de schimbat și / sau cutii de viteză zgomotoase. Toate cutiile de viteze sincrone sau asincrone cu transmisie mecanică, cutia de transmisie / diferențial, cutia de transmisie și diferențele hipoide fără sistem de alunecare limitată care funcționează sub șocuri, sarcini grele și viteză mică de rotație sau sarcini moderate și viteză mare de rotație.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp