Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Ulei c.v. Automată / ulei servodirecție roșu Castrol Transmax Dex III Multivehicle 1L

Ulei c.v. Automată / ulei servodirecție roșu Castrol Transmax Dex III Multivehicle 1L

42 Lei
Producător: CASTROL
Model: 15D675 - Castrol
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Posibilitate de retur în 30 zile

Castrol TRANSMAX DEX III Multivehicle este un ulei sintetic pentru transmisii automate, conceput special să îndeplinească cerințele specificației General Motors Dexron III D. Castrol TRANSMAX DEX III Multivehicle este recomandat să fie utilizat în transmisii automate și servo-mecanisme de direcție pentru mai multe tipuri de vehicule.

 Producător CASTROL
 Gama TRANSMAX DEX III Multivehicle
 Performanțe ATF Dexron III H; API GL3/Gl4
 Aprobări MB 236.9; FORD Mercon; Alison C4; ALLISON TES389; GM Dexron III H; MAN 339 Z1; V1; Voith H55.6335xx; Volvo 97340; Vovo 97341; ZF TE-ML 04D, 14A, 17C
 Tip ATF Dexron III H
 Culoare Roșu
 Capacitate 1 Litru


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp