Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Spray lustruit anvelope Liqui Moly 1609 400ml

Spray lustruit anvelope Liqui Moly 1609 400ml

48 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 1609 - Liqui Moly
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Posibilitate de retur în 30 zile

Dezvoltată pentru curăţarea, întreţinerea, protecţia şi îmbunătăţirea aspectului jantelor într-o singură etapă de lucru. Această spumă redă  strălucirea intensă pneurilor degradate. Nu este adecvat pentru vehiculele pe două roţi. 

Proprietăți: 

- ușor de folosit 

- nu conține solvenți inflamabili 

- inodor  

- curățare și îngrijire. 

În special pentru îngrijirea, curățarea și întreținerea jantei de toate tipurile. Nu aplicaţi pe jantele fierbinţi, cromate sau de magneziu.  

Mod de utilizare:  

Agitaţi bine doza înainte de folosire. Pulverizaţi un strat subţire şi uniform pe suprafaţă şi lăsaţi să acţioneze câteva minute. Clătiţi eventual cu apă.  După terminarea operaţiei de curăţire a roţilor se va testa modul de funcţionare a frânelor la o viteză medie. În cazul existenţei unui strat de silicon  pe plăcuţele de frânare, acesta trebuie îndepărtat pentru a reasigura o frânare optimă. 

 Producător LIQUI MOLY 
GamaREIFENGLANZ
 Tip Spray curăţare şi protejare anvelope
 Capacitate400 ml 
 Tip ambalaj Recipient cu pulverizator  

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp