Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Spray întreținere bord xxl Liqui Moly 1610 600ml

Spray întreținere bord xxl Liqui Moly 1610 600ml

42 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 1610 - Liqui Moly
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Posibilitate de retur în 30 zile

Elementele de plastic tocite şi degradate redevin ca noi. Elementele de plastic îşi redobândesc aspectul iniţial şi nu se zbârcesc. Scârţâielile şi pârâiturile deranjante sunt eliminate. Întreţine fără ungere, este antistatic şi ţine praful la distanţă. Lubrifiere bună pentru piesele de cauciuc şi de plastic, impregnează şi izolează, utilizare universală. Conţine silicon.

Proprietăți:

- rezistență ridicată la îmbătrânire 

- rezistență bună la apă 

- regenerează plasticul 

- izolează 

- impregnează 

- comportament neutru în contact cu cauciucul și materialele plastice 

- efect de lubrifiere bun asupra cauciucului și componentelor de plastic 

- proprietăți optime de penetrare 

-contaminarea imediată 

- nu se resineifică și nu devine lipicios. 

Adecvat pentru planşele de bord care prezintă scârţâieli şi pârâituri, pentru centurile de siguranţă cu funcţionare greoaie (pulverizaţi centurile pe ambele părţi). Pentru toate elementele de plastic mate, precum barele de plastic, spoilerele etc. Pentru întreţinerea generală a habitaclului autovehiculelor. 

Mod de utilizare: 

Pulverizați subțire pe părțile care urmează să fie tratate și după un timp scurt de uscare, frecați cu o cârpă moale. Din cauza riscului de alunecare, nu este potrivit pentru volane, pedale, suprafețele scaunului sau butoanele manetei.

 Producător LIQUI MOLY 
GamaCOCKPIT
 Tip Soluţie întreţinere bord
 Capacitate600 ml 
 Tip ambalaj Recipient cu pulverizator  

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp