Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Spray cupru Liqui Moly 1520 250ml

Spray cupru Liqui Moly 1520 250ml

42 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 1520 - Liqui Moly
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Transport gratuit la comenzi peste 199 lei (max 20 kg)

Posibilitate de retur în 30 zile

Substanţă separatoare şi de lubrifiere pe bază de particule de cupru foarte fine, pentru elementele extrem de solicitate ale utilajelor. Permite o demontare fără probleme după o durată lungă de exploatare.

Pasta de cupru este utilizată în condiţii de temperaturi foarte mari la îmbinările filetate şi suprafeţele de separare care sunt supuse temperaturilor înalte, presiunilor înalte şi influenţelor corozive. Domeniul de temperaturi la utilizare: între – 30 °C şi + 1.100 °C.

 Producător LIQUI MOLY
 Tip Spray cupru
 Capacitate 250 ml
 Tip ambalaj Recipient cu pulverizator

Proprietăți

 • rezistent la forțele de accelerație 
 • previne transmiterea vibrațiilor 
 • protecție pe termen lung împotriva coroziunii 
 • rezistență mare a legăturii 
 • stabilitate termică deosebită 
 • protejează împotriva sudării și gripării 
 • caracteristici de înaltă presiune distinctive 
 • rezistent la apă caldă, apă sărată și spălare cu apă 
 • aplicație universală 
 • elimină scârțâiturile 
 • efect de lubrifiere și desprindere 

Utilizare

Pentru lubrifiere şi ca protecţie împotriva coroziunii pentru îmbinările suprasolicitate d.p.d.v. termic. Industria chimică şi petrochimică, uzine, industria ceramică, utilaje şi construcţia de autovehicule. În mod special pentru îmbinările filetate la colectoarele de evacuare, amortizoarele de zgomot, componentele caroseriei.

Aplicare - Frâne

Curățați părțile care trebuie tratate, cum ar fi partea din spate a plăcuței de frână, suprafețe de contact și elemente de fixare. Aplică cantitate corespunzătoare de spray de cupru.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 199 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 199 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 20 Kg fizic, dar și volumetric [Lungime x lățime x înălțime] / 6000). Pentru comenzi ce depășesc 20 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp