Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Spray cu silicon Mannol 9963 450ml

Spray cu silicon Mannol 9963 450ml

28 Lei
Producător: MANNOL
Model: 9963 - Mannol
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Posibilitate de retur în 30 zile


Lubrifiază și protejează componentele din plastic, lemn, cauciuc și metale. Izolează, protejează și întreține cu un efect de lubrifiere foarte mare.  Protejează contactele electrice de umezeală. Rezistent la umiditate. 

Utilizare:

Agitați înainte de utilizare. Pulverizați cu grijă de la o distanță de  aprox. 10-15 cm pe suprafață ce trebuie tratată și lăsăți sa acționeze. Atenție!!! Tubul este sub presiune. Protejați de razele soarelui și temperaturi  mai mari de 50 º C.  A nu se deschide forțat și a nu se arde. Nu pulverizați către flame și obiecte incandescente. A se feri de surse incandescente -  a nu se fuma. A nu se lăsa la îndemână copiilor.Nu inhalati! A nu se arunca decât după o golire completă.
Conținut: hidrocarburi, ulei siliconat, benzină specială, amestec de propan și butan.

 Producător MANNOL 
 Gama SILICONE SPRAY 
 Tip Spray de protecţie şi lubrifiere universal 
 Capacitate450 ml 
 Tip ambalaj Recipient cu pulverizator 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp