Comandă piese auto compatibile, identificate pe baza seriei VIN - Tel: 0770 623 623 / 0771 623 623 | Formular | WhatsApp
Spray cu silicon Mannol 9863 400ml

Spray cu silicon Mannol 9863 400ml

22 Lei
Producător: MANNOL
Model: 9863 - Mannol
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Transport gratuit la comenzi peste 199 lei (max 20 kg)

Posibilitate de retur în 30 zile

Agent de protecție universal rezistent la apă, izolator și antifricţiune, pe bază de compuși organosilici. Este destinat, printre altele, lubrifierii eficiente a suprafețelor de frecare din materiale diferite (de exemplu, metal și plastic) pentru a elimina blocarea, scârţâitul și fisurarea care apar în timpul funcționării vehiculului. Se recomandă utilizarea în cazul în care utilizarea lubrifianților care conțîn produse petroliere și grăsimi este nedorită.

Proprietăți:

- Formează un strat solid de polimer transparent de molecule de silicon pe suprafața tratată, care conferă suprafeței proprietăți excelente de antiumiditate, antipraf și antistatic, în plus, reduce fricțiunea, previne scârtâitul, înghețarea și coroziunea;
- Poate fi folosit atât în ​​interiorul, cât și în exteriorul mașinii, pe suprafețe din plastic, cauciuc, metal, lemn etc.
- Protejează suprafețele și le redă strălucirea, protejează împotriva expunerii la UV;
- Restabilește elasticitatea pieselor din cauciuc și plastic și le protejează de uscare și fisurare;
- Nu conține uleiuri și grăsimi minerale.
- Recomandat pentru ungerea rolelor și ghidajelor centurilor de siguranță și a trapelor, pentru protecția împotriva înghețării garniturilor de cauciuc ale portierelor, trapei, portbagajului etc. Protejează împotriva îmbătrânirii și fragilizarii barelor de protecție, grilelor radiatoare, spoilerelor, mulajelor, capacelor de vinil etc. Protejează împotriva umezelii și a apei echipamentelor electrice și contactelor.

Instrucțiuni:

Curățați suprafața de tratat și agitați bine flacounul înainte de utilizare. Pulverizați uniform pe suprafață în cantitatea necesară de la o distanță de 10-15 cm. Dacă este necesar, ștergeți suprafața cu o cârpă uscată. A nu se utiliza pe obiecte care au contact cu alimente. Puteți aplica produsul pe un burete sau o cârpă uscată și apoi ștergeți bine suprafața. Evitați aplicarea pe suprafețe de sticlă, lăcuite sau țesături. Nu utilizați pe volan, pedale sau mânerele ușilor.

 Producător MANNOL 
 Gama SILICONE SPRAY 
 Tip Spray de protecţie şi lubrifiere universal 
 Capacitate400 ml 
 Tip ambalaj Recipient cu pulverizator 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Informații suplimentare privind livrarea:

- pentru a putea cunoaște starea comenzii, recomandăm sa aveți un cont pe site;

- coletul este predat curierului de luni până vineri după ora 17:00; după predarea comenzii curierului, veți primi pe telefon prin SMS nr. AWB (nr. actului de expediție);

- pentru a putea urmări coletul puteți introduce nr. de AWB pe site-ul CARGUS - Urmărire colet (AWB Tracking);

- vă recomandăm sa așteptați primirea produselor înainte de a vă face programare la service.

În momentul primirii coletului și înainte de a efectua plata acestuia, clientul are obligația să deschidă și să verifice cu atenție starea produsului (produselor) și cantitatea conform facturii, de fața cu reprezentatul firmei de curierat (LIVRARE CU DESCHIDERE ȘI VERIFICARE COLET), fără a le proba, monta sau testa. Orice reclamație ulterioară privind cantitatea și starea produselor nu va fi luată în considerare. Dacă se observă că produsul (produsele) nu este conform (cantitativ sau estetic - prezintă lovituri, zgârieturi etc.), atunci coletul recomandăm a fi refuzat (nu se achită și nu se acceptă coletul/coletele). Dacă din diferite motive acceptați coletul (coletele), nu uitați să întocmiți un proces-verbal de constatare împreună cu reprezentantul firmei de curierat și să ne aduceți la cunoștință această situație în maxim 24 de ore prin completarea Formularului de Retur sau a Formularului de Contact. Procesul verbal nu mai poate fi completat după plecarea curierului. Acest proces-verbal ne va ajuta în soluționarea acestei situații. Vă rugăm să ne trimiteți acest proces-verbal accesând Încărcare Fișier din partea de jos a paginii.

Doar anumite colete vor fi trimise cu serviciul "Deschidere colet la livrare" (fără a proba, monta sau testa produsele). În special produsele sensibile la transport sau cele care au o valoare mare. Puteți solicita în mod expres acest serviciu la momentul confirmării telefonice a comenzii de către un operator mcf-pieseauto.ro. Costul de transport este același în ambele situații.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 199 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 199 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 20 Kg fizic, dar și volumetric [Lungime x lățime x înălțime] / 6000). Pentru comenzi ce depășesc 20 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Taxa de transport va fi calculată în cadrul comenzii și nu se achită separat la curier, este inclusă în valoarea comenzii.

Size Chart
Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp