Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Soluție pentru curățarea jantelor Liqui Moly 1597 1l

Soluție pentru curățarea jantelor Liqui Moly 1597 1l

78 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 1597 - Liqui Moly
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Posibilitate de retur în 30 zile

Pentru curăţarea delicată şi intensivă a jantelor de aluminiu şi de oţel. Previne murdărirea persistentă. Întreţinerea regulată a jantelor conferă strălucire jantelor dumneavoastră şi asigură o durată lungă de serviciu. Jantele devin ca noi. Curăţă şi înlătură uşor particulele rezultate prin abraziune la frânare şi alte impurităţi. Agentul de curăţare pentru jante este uşor biodegradabil.

Proprietăți: 

- nu contine acizi 

- efect de umezire foarte puternic 

- degradabile biologic 

- curățare blândă 

- efect de curățare excelent.

Special pentru îngrijirea, curăţarea şi conservarea jantelor de orice tip. Perfect adecvat şi înainte de utilizarea instalaţiei de spălare a autovehiculelor. Nu aplicaţi pe jantele încălzite sau direct în soare. 

Mod de utilizare: 

Agitaţi bine doza înainte de folosire. Pulverizaţi un strat subţire şi uniform pe suprafaţa jentei. Lăsaţi să acţioneze 1-2 minute, in functie de gradul de contaminare si clătiţi cu jet de apă. Folosiţi o pensulă sau burete pentru indepărtarea mizeriei persistente. A se folosi înainte de spălarea automată cu perii. Aplicarea periodică conferă rezultate optime.

 Producător LIQUI MOLY 
GamaFELGEN
 Tip Soluţie curăţat jante
 Capacitate1 L 
 Tip ambalaj Recipient plastic 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp