Aducem piese auto compatibile, verificate pe baza seriei VIN - Formular/WhatsApp/Tel. 0770.623.623
Soluție pentru curățarea jantelor Liqui Moly 1597 1l

Soluție pentru curățarea jantelor Liqui Moly 1597 1l

72 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 1597 - Liqui Moly
Disponibilitate: Comandă Furnizor ✅

Prețul include 19% TVA.

Pentru curăţarea delicată şi intensivă a jantelor de aluminiu şi de oţel. Previne murdărirea persistentă. Întreţinerea regulată a jantelor conferă strălucire jantelor dumneavoastră şi asigură o durată lungă de serviciu. Jantele devin ca noi. Curăţă şi înlătură uşor particulele rezultate prin abraziune la frânare şi alte impurităţi. Agentul de curăţare pentru jante este uşor biodegradabil.

Proprietăți: 

- nu contine acizi 

- efect de umezire foarte puternic 

- degradabile biologic 

- curățare blândă 

- efect de curățare excelent.

Special pentru îngrijirea, curăţarea şi conservarea jantelor de orice tip. Perfect adecvat şi înainte de utilizarea instalaţiei de spălare a autovehiculelor. Nu aplicaţi pe jantele încălzite sau direct în soare. 

Mod de utilizare: 

Agitaţi bine doza înainte de folosire. Pulverizaţi un strat subţire şi uniform pe suprafaţa jentei. Lăsaţi să acţioneze 1-2 minute, in functie de gradul de contaminare si clătiţi cu jet de apă. Folosiţi o pensulă sau burete pentru indepărtarea mizeriei persistente. A se folosi înainte de spălarea automată cu perii. Aplicarea periodică conferă rezultate optime.

 Producător LIQUI MOLY 
GamaFELGEN
 Tip Soluţie curăţat jante
 Capacitate1 L 
 Tip ambalaj Recipient plastic 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Informații suplimentare privind livrarea:

- pentru a putea cunoaște starea comenzii, recomandăm sa aveți un cont pe site;

- coletul este predat curierului de luni până vineri după ora 17:00; după predarea comenzii curierului, veți primi pe telefon prin SMS nr. AWB (nr. actului de expediție);

- pentru a putea urmări coletul puteți introduce nr. de AWB pe site-ul CARGUS - Urmărire colet (AWB Tracking);

- vă recomandăm sa așteptați primirea produselor înainte de a vă face programare la service.

În momentul primirii coletului și înainte de a efectua plata acestuia, clientul are obligația să deschidă și să verifice cu atenție starea produsului (produselor) și cantitatea conform facturii, de fața cu reprezentatul firmei de curierat (LIVRARE CU DESCHIDERE ȘI VERIFICARE COLET), fără a le proba, monta sau testa. Orice reclamație ulterioară privind cantitatea și starea produselor nu va fi luată în considerare. Dacă se observă că produsul (produsele) nu este conform (cantitativ sau estetic - prezintă lovituri, zgârieturi etc.), atunci coletul recomandăm a fi refuzat (nu se achită și nu se acceptă coletul/coletele). Dacă din diferite motive acceptați coletul (coletele), nu uitați să întocmiți un proces-verbal de constatare împreună cu reprezentantul firmei de curierat și să ne aduceți la cunoștință această situație în maxim 24 de ore prin completarea Formularului de Retur sau a Formularului de Contact. Procesul verbal nu mai poate fi completat după plecarea curierului. Acest proces-verbal ne va ajuta în soluționarea acestei situații. Vă rugăm să ne trimiteți acest proces-verbal accesând Încărcare Fișier din partea de jos a paginii.

Doar anumite colete vor fi trimise cu serviciul "Deschidere colet la livrare" (fără a proba, monta sau testa produsele). În special produsele sensibile la transport sau cele care au o valoare mare. Puteți solicita în mod expres acest serviciu la momentul confirmării telefonice a comenzii de către un operator mcf-pieseauto.ro. Costul de transport este același în ambele situații.

Taxa de livrare este de 15 lei pentru comenzi cu valoare de până la 199 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 199 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 20 Kg fizic, dar și volumetric [Lungime x lățime x înălțime] / 6000). Pentru comenzi ce depășesc 20 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Taxa de transport va fi calculată în cadrul comenzii și nu se achită separat la curier, este inclusă în valoarea comenzii.

Size Chart