Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Silicon spray Liqui Moly 2665 300ml

Silicon spray Liqui Moly 2665 300ml

41 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 2665 - Liqui Moly
Disponibilitate: Disponibil ✅

Preț final cu taxe incluse

Posibilitate de retur în 30 zile

Agent de separare, de alunecare şi de protecţie cu ulei mineral, fără grăsimi, pe bază de silicon. Pentru plastic, cauciuc, metal şi lemn. Aplicare uşoară. Pulverizaţi piesele de tratat cu un strat subţire şi lăsaţi-le să se usuce. Elimină zgomotele deranjante din zonele cu plastic. Impregnează şi izolează. Are un miros plăcut.

 Producător  LIQUI MOLY 
 Capacitate  300 ml 
 Tip  Silicon spray 

Proprietăți 

  • elimină zgomotul nedorit; 
  • are miros plăcut; 
  • agent de separare pentru sudarea sub strat protector de gaz; 
  • agent de alunecare pentru ghidajele acoperişului şi scaunelor, tijele de comandă ale acceleraţiei, balamalele uşilor; 
  • protejează și îngrijește toate materialele plastice; 
  • impregnează și izolează. 

Domenii de utilizare

Agent de alunecare excepţional pentru ghidajele acoperişului culisant şi ghidajele de scaun, balamale de uşi şi ferestre. Agent de întreţinere şi de lubrifiere pentru plastic şi cauciuc. Agent de separare la sudarea în gaz inert. Pentru eliminarea zgomotelor la măştile din plastic.

Mod de utilizare

Se pulverizează un strat subţire pe piesele respective, repetați tratamentul dacă este necesar. Nu aplicați în apropierea pieselor vopsite. A nu se aplica pe alimente sau pe componentele utilajelor care intra în contact cu alimentele.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt finale și exprimate în Lei.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp