Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Silicon spray Kross KS-34897 500ml

Silicon spray Kross KS-34897 500ml

35 Lei
Producător: KROSS
Model: KS-34897 - Kross
Disponibilitate: Disponibil ✅

Preț final cu taxe incluse

Posibilitate de retur în 30 zile

Produs de înaltă calitate care protejează și recondiționează cu calități excelente de lubrifiere piesele din plastic, cauciuc și metal. Lasă o peliculă lubrifiantă curată, fără grăsimi, care nu se întărește. Protejează împotriva oxidării și coroziunii. Aderență excelentă la suprafață și rezistență excelentă la temperaturi ridicate. Hidrofug, protejează și izolează contactele electrice de umiditate.

 Producător  KROSS 
 Gama  SILICONE LUBRICANT 
 Tip  Silicon 
 Material  Silicon 
 Proprietăți chimice  Lubrifiere fără grăsimi 
 Capacitate  500 ml 
 Tip ambalaj  Recipient cu pulverizator 
Acționează ca un agent de protecție, lubrifiere, izolator și recondiționare pentru piesele din plastic, cauciuc și metal. Conferă suprafeței tratate proprietăți excelente de antiumiditate, antipraf și antistatic, reduce fricțiunea, previne scârțâitul, înghețarea și coroziunea.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt finale și exprimate în Lei.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp