Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Silicon etanșare negru Liqui Moly 6185 200ml

Silicon etanșare negru Liqui Moly 6185 200ml

119 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 6185 - Liqui Moly
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Transport gratuit la comenzi peste 999 lei (max 20 kg)

Posibilitate de retur în 30 zile

Produsul siliconic de etanşare este un etanşant unicomponent, rezistent la temperature înalte, care se usucă sub influenţa umidităţii aerului şi formează după întărire o masă elastică permanentă. Produsul siliconic de etanşare poate fi folosit la etanşarea unei varietăţi mari de materiale (ex. metal, plastic, sticlă, porţelan, suprafeţe de lemn vopsite, etc.) în motoare, transmisii, vehicule, containere, uzine şi sisteme de încălzire şi chiar în sistemele de aer condiţionat.

 Producător  LIQUI MOLY 
 Capacitate  200 ml 
 Tip  Silicon etanșare 

Proprietăți 

  • aderență bună pe suprafețele verticale; 
  • rezistent la solicitări și vibrații; 
  • stabilitate termică remarcabilă; 
  • fără solvenți, formaldehidă, CFC, PCB, PCP; 
  • permanent elastic; 
  • permite o gamă de aplicații cu mai multe fațete; 
  • rezistență chimică remarcabilă. 

Domenii de utilizare

Siliconul de etanșare se pretează excelent pentru etanşarea carcaselor motoarelor, transmisiilor, diferenţialelor, capacelor, băilor de ulei, capacelor de chiuloasă, pompelor de apă, cutiilor pentru baterii, farurilor.

Mod de utilizare

Suprafeţele ce urmează a fi etanşate trebuie să fie curate, uscate şi fără urme de ulei sau vaselină. Scoateţi capacul cartuşului şi rotiţi vârful la 90°. Aplicaţi materialul uniform şi montaţi subansamblele fără a aştepta să se usuce. După utilizare rotiţi vârful cu 90° şi puneţi capacul.

NOTĂ: Poate apărea aderenţă insuficientă pe substrate cum ar fi PP, PE, Teflon şi bitum. De aceea vă recomandăm să faceţi un test de aderenţă a siliconului de etanşare înainte de a-l aplica.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 20 Kg fizic, dar și volumetric [Lungime x lățime x înălțime] / 6000). Pentru comenzi ce depășesc 20 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp