Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Set polish suprafețe vopsite Mannol 9960 400gr

Set polish suprafețe vopsite Mannol 9960 400gr

38 Lei
Producător: MANNOL
Model: 9960 - Mannol
Disponibilitate: Disponibil ✅

Preț final cu taxe incluse

Posibilitate de retur în 30 zile

Set profesional utilizat atât pentru aplicații manuale cât și cu aparat polish pe suprafețe vopsite. Pastele diferă prin granulația abrazivilor. Pasta N1 datorită conținutului de particule mari de abraziv se folosește pentru uniformizarea zgârieturilor adânci, pronunțate și pentru îndepărtarea stratului superior de vopsea oxidat și fără luciu. Îndepărtează particulele de vopsea de la reparația caroseriei, să corecteze trecerea nuanțelor cromatice la vopsirea parțială. Pasta N2 se folosește pentru uniformizarea zgârieturilor superficiale, asperităţile suprafețelor vopsite. Îndepărtează ușor stropii după vopsirea caroseriei, permite curățarea profundă a caroseriei, îndepărtează asperitățile din microfisurile vopselei și a pieselor cromate. Pentru efect de luciu și netezirea suprafeței se recomandă utilizarea Mannol WAXY Hardwachs.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt finale și exprimate în Lei.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp