Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Set covorașe auto mochetă pentru MERCEDES (A) W176 (2012-2018) Umbrella 02632

Set covorașe auto mochetă pentru MERCEDES (A) W176 (2012-2018) Umbrella 02632

189 Lei
Producător: UMBRELLA
Model: 02632 - Umbrella
Disponibilitate: Disponibil ✅

Preț final cu taxe incluse

Posibilitate de retur în 30 zile

Calitate și durabilitate ridicate. Covorașele sunt 100% adaptabile mașinii tale. Acest lucru conferă siguranță datorită lipsei alunecării acestora și în același timp acoperă întreaga suprafață a podelei. 

Cusătura de margine este din piele ecologică, de culoare neagră și conferă mașinii un aspect plăcut și elegant. Covoarele sunt etanșe, fiind fabricate din cel puțin 3 straturi, unul din ele fiind conceput pentru a preveni scurgerile de apă. 

Fibrele utilizează aproximativ 450-650g/mp. Greutatea totală este de aproximativ 1900g/mp. 

Covorașele au sistem de fixare în podea ce se potrivește cu prinderea originală (doar pentru modelele de mașinii ce prezintă acest sistem de fixare din fabrică).

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt finale și exprimate în Lei.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp