Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Redresor 6V/12V 4A Osram OEBCS904

Redresor 6V/12V 4A Osram OEBCS904

263 Lei
Producător: OSRAM
Model: OEBCS904 - Osram
Disponibilitate: Disponibil ✅

Preț final cu taxe incluse

Posibilitate de retur în 30 zile

Încărcător inteligent și întreținător cu ciclu de încărcare în mai multe etape OSRAM BATTERY charger 904 este un încărcător inteligent 4A și un dispozitiv de întreținere a bateriei pentru vehicule de 6V și 12V, inclusiv motociclete și majoritatea vehiculelor mai mici. Ciclu de încărcare în 7 etape la atingerea unui buton pentru bateriile cu litiu și cu doar un ciclu de 9 etape la baterii cu plumb acid / AGM. Conectați-vă și asigurați-vă că încărcătorul bateriei auto vă menține bateria, deoarece se ajustează automat la modul de întreținere pe termen lung atunci când bateria este plină. Include un afișaj digital pentru a ușura procesul de încărcare și o serie de caracteristici de siguranță, inclusiv polaritatea inversă și protecția împotriva scurtcircuitului.

 Producător OSRAM
 Gama 904
 Tip Redresor - încărcător baterii
 Tensiune ieșire 6 V / 12 V
 Intensitate încărcare 4 A

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt finale și exprimate în Lei.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp